Dwight Howard.Foto: David J. Phillip
Korvpall
19. november 2014, 18:08

NBA lihamäest superstaari süüdistatakse oma lapse rihmutamises (3)

USA Cobbi maakonna politsei avas uuesti aasta tagasi lõpetatud uurimise, kus korvpalliliiga NBA staari Dwight Howardit süüdistatakse oma 7aastase lapse väärkohtlemises.

Uurimine taasavati, sest lapse ema Royce Reed avaldas juhtunu kohta hiljuti uusi asitõendeid. Näiteks lõi Howard mitmel korral oma poega rihmapandlaga, aga laps kehavigastusi ei saanud. 28aastane Howard ütles politseile pärast intsidenti, et lõi last selle tõttu, et teda ennast oli kasvatatud samamoodi ja ei leidnud, et ta oleks midagi valesti teinud.

Howardi kaitsja David Oscar Markuse sõnul ei saa asjast suurt numbrit teha. "Royce Reed püüab võimudele alusetuid argumente maha müüa. Tõde on meie pool. On tülgastav näha, et lapse ema kasutab oma poega isalt raha välja pressimiseks," ütles ta.

Pika ja eduka kärjääri jooksul Orlando Magicus ja Los Angeles Lakersis mänginud ning nüüd Houston Rocketsi värve kaitsev Howard on kuulujuttude järgi viljakas mees ka väljaspool palliplatsi. Väidetavalt on tal erinevate partneritega lapsi kümne ringis.

210 cm pikkune ja 125 kg kaaluv Howard on kolmel korral valitud NBA parimaks kaitsemängijaks, Tähtede mängule on ta pääsenud kaheksal korral.