TOHOH! Kehra jäi koduliigas alla ViimsileFoto: ARNO SAAR
Käsipall
19. november 2014, 21:28

HC Kehra sai koduliigas üllatuskaotuse

Eesti käsipallimeistrivõistluste esimese ringi viimases ehk seitsmendas voorus serveeris üllatuse HC Viimsi/Tööriistamarket, kes alistas võõrsil valitseva meistri HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi 31:27 (14:18).
Viimsi klubi resultatiivseimad olid Siim Pinnonen 9 ning Tarmo Ulla, Aleksander Oganezov, Sten-Erik Lepp ja Priit Poks 4 tabamusega. Tänavu esimesed punktid kaotanud kehralastele parimateks osutusid Jorma Käsper 7 ja Rando-Juku Sirkas 6 väravaga.
 
"Meil oli avapoolajal palju ebaõnne, aga suutsime enda tempot hoida ning jõudsime pärast vaheaega rohkem joosta. Esimese ringiga võib üldjoontes rahule jääda, kui välja arvata mäng Viljandiga, mille suurelt kaotasime,“ rääkis pärast mängu Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: 
 
Kehra/Horizon Pulp&Paperi juhendaja Jüri Leppnentis omalt poolt: "Teisel poolajal teenisime emotsioonide pealt palju kaheminutilisi karistusi. Lisaks sellele oli Viktor Skrõpak jalavigastusega audis ja nii pidime läbi ajama ilma joonemängijata. Teisel poolajal väsisime ning Viimsi väravasuul tegi häid tõrjeid Siim Patrael.“
 
Seni ainuliidriks olnud Kehra/Horizon Pulp&Paperile jõudis järele Põlva Serviti, kes alistas kodus Viljandi HC 32:20 (15:11). Võitjate resultatiivseimad olid Kristjan Muuga, Ardo Puna, Andrei Ternovõi ja Pavel Turajev ning kaotajatel Kristjan Koovit, Karl Toom ja Kristo Järve, kes kõik viskasid 5 väravat.
 
Tabeliseis 7. vooru järel: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 12, Põlva Serviti 12, Viljandi HC 10, HC Viimsi/Tööriistamarket 10, Aruküla SK 4, Valga Käval 4, Audentes 3, SK Tapa 1 punkt.