Jalgpall

Ühe noormängija FC Florale kaotamine pani Nõmme Kalju teisega profilepingut sõlmima (5)

LISA KOMMENTAAR

Sihi tänava mehi20. november 2014, 19:03
täiesti pekkis... ma olen suht sõnatu. ja see tont kes siin duublit amatöörliigaks nimetab. kas sa oled kuu pealt kukkunud v? duubel on esindusmeeskonna krdima kasvulava. kui professionaalne jalgpalliklubi oma kasvandikesse niimoodi suhtub... mida krdit seal imestada siis on et fckng noored laiali jooksevad. ja mitte lihtsalt ei jookse laiali vaid saavad konkurentide juures proffilepingud. ebareaalne... tehva ja tema ärid krt. klubi männgis meistriteliigat, euroopa liigat kaks aastat - kuhu see papp kadus??? ei ole enam nõmmel meeskonda. päris kurb rsk.
no20. november 2014, 17:42
duubli mehed ehk esiliiga ongi amatöörliiga. Ega see Kalju pole ka mingi kullaauk, kus on pappi nagu muda. Isegi pärast kohtuvõitu
Sihi tänava mehele20. november 2014, 15:39
Mitte ainult Ainsalu, vaid kõik noored (kogu duubel!) soetasid ise treeningriided (pikad dressid, soojad joped jne) ja tasusid 40€ kuus klubile "õppemaksu". Klubi poolt oli transport mängudele ja lühike võistlusvorm.
Sihi tänava mehi20. november 2014, 11:57
keegi nõmmekatest kes klubile vähe lähemal seisab võiks kommida ka seda mis Ainsalu mineku järel socerneti foorumis kirjutati et Ainsalu pidi kaljus ise endale vormi ostma ja trennimaksu maksma. see on tõsi????
Sihi tänava mehi20. november 2014, 11:54
hästi, Pürg on meil olemas aga edasi? põhimeeste lepingud? mis uuest hooajast saab? tunnistan täiesti ausalt ma olen oma koduklubi peale väga vihane Ainsalu ja Alandi kaotamise pärast. see on ju kõigile teada, miks mehed minna tahtsid. samamoodi nagu räägitakse linna peal, et Kallaste ei ole nõus kaljus mingil tingimusel jätkama isegi siis kui välismaale ei saa. kui see tõsi peaks olema siis on kalju järgmisel aastal parimal juhul paide ja transi konkurendiks. ja üks asi veel. miks ma kalju fb-st ega kodukalt mitte midagi klubi tegemiste kohta teada ei saa? sheeritakse mingeid teiste portaalide uudiseid ja kilgatakse kuidas pürg sai koondisesse aga mitte sõnagi uueks hooajaks valmistumisest. isegi hooaja parimaid pole valitud või üldse mingeid kokkuvõtteid tehtud. nõme värk mehed! aastalõputurniirile ikka on meil meeskond välja panna või toome jälle mingeid krdima bosnjakke ja kilisid sisse kes järrgmise lennukiga tagasi saadetakse? vihane olen te peale kalju juhtkond. pekki olete klubi keerand.