Michael PhelpsFoto: USA Today Sports
Ujumine
20. november 2014, 12:29

Michael Phelpsi tüdruksõber: Ma polnud sündides naine! (25)

Kõigi aegade edukaima olümpiasportlase Michael Phelpsi uus tüdruksõber Taylor Lianne Chandler avaldas šokeeriva saladuse: sündides oli ta interseksuaalne, vahendas Daily Mail. 

41aastane Chandler avalikustas oma Facebooki postituses, et sündides oli ta interseksuaalne ehk tal olid olemas nii mees-kui naissuguorganid. Sünnijärgselt kandis ta poisinime David Roy Fitch ning nähes välja kui poiss-tüdruk, asus ta teismelisena tarvitama testosterooni blokeerijaid ning ta vahetas nime. Kahekümnendate eluaastate alguses käis ta operatsioonidel, et meessuguorganitest vabaneda ning nüüdseks on see õnnestunud.

"Ma ei ole kunagi mees olnud. Keegi ei saa öelda, et ma olin mees, kui neil ei ole vastavat fototõendit. Samas ma polnud sündides ka naine. Inimesed võivad mind mäletada oma sugu eirava tüübina, sest see rõhus mind," kurtis ta.

Endast 12 aastat noorema Phelpsiga kohtus Chandler väidetavalt juba septembri lõpus, kui ujuja tabati purjuspäi roolist. Paarike olevat veetnud omavahel palju intiimseid öid ning Phelpsi nüüdseks juba täisõigusliku naise probleem ei segavat. "Michaeliga koosolemine on nagu teismelise armuafäär. Ma pole kunagi varem end oma kehas nii mugavalt tundnud," õhkas Chandler.

Ka oli seks lihtsalt fantastiline. "Üks asi viis teiseni ning me armatsesime pool tundi. Intiimsus oli vapustav! Esimest korda elus tundsin end tõelise naisena!"

 

 

 Phelps, kes Chandleri info kohaselt vabanes eile õhtul võõrutusravikliinikust, pole tüdruksõbra avaldusi kommenteerinud.