Heino Lill ja TTÜ mängijadFoto: MARI LUUD
Korvpall
21. november 2014, 20:51

Loe, kellega võrdles Tarva nappi paremust tunnistanud TTÜ peatreener Heino Lill oma hoolealuseid!

Korvpalli meistriliigas toimus täna üks kohtumine, kui Rakvere Tarvas alistas kodusaalis TTÜ KK nelja punktiga 80:76. Seejuures väärib tunnustust külaliste visa lõpuspurt - viimasele veerandile minnes olid nad taga veel 17 punktiga 53:70.

"Meie mäng oli nagu Ameerika mäed, käis üles-alla. Probleemsed olid meie jaoks kaks meest Raley-Ross ja Sokk. Lisaks lasime liiga palju lihtsaid korve visata, mis on lubamatu," kurtis TTÜ peatreener Heino Lill mängujärgselt ning lisas ootamatu võrdluse: "Meie mängijad on üliõpilased, kes kohati mõtlevad väljakul nagu kirjanikud, pikemalt."

Tarva peatreener Andres Sõber oli rahul oma meeskonnaga mänguga, kuid kiitis ka vastaseid: "Me ei rahunenud maha pärast kolmandat veerandaega. Me suutsime täitsa korralikult mängida. TTÜ on hea meeskond, seal on head poisid. Kokkuvõttes võib selle nädala rahul olla.“

Rakvere Tarvas resultatiivseimaks kerkis Brandis Raley-Ross 24 punktiga. Sten-Timmu Sokk lisas 16 ning Juris Umbrasko 14 punkti. Üleplatsimeheks kerkis aga TTÜ Kristjan Makke, kes viskas 28 silma. Jaan Puidet toetas teda 18 punkti ja 14 lauapalliga.