Endri VinterFoto: Eesti ujumisliidu facebooki lehekülg
Ujumine
22. november 2014, 17:42

SEGADUS: Endri Vinter täitis MMi normi, ometi ta tiitlivõistlusele ei pääse (1)

Endri Vinter täitis vähem kui nädal aega tagasi 100 m seliliujumises lühiraja MMi B-normi, läbides distantsi ajaga 53,11, kuid sellegipoolest ei osale Pärnu Uca eest võistlev noormees Dohas toimuval MMil, teatab Eesti ujumisliidu Facebooki lehekülg.

Põhjuseks on, et dokumente ei ole võimalik nii lühikese aja jooksul korda saada. Alaliidu peatreener Riho Aljand ütles: "Viimased nimelised ülesandmised sai teha 30. oktoobril."

Viimaste nimeliste ülesandmistega anti üles Karleen Kersa ja Henri Reinsalu (kes normid ka täitsid), sest treenerid olid teavitanud Eesti ujumisliitu, et nad üritavad ujuda MMi B-normi. Kuid Endri Vinteri nime selles nimekirjas ei olnud.

Endri Vinter lausus: "Ma arvan, et kogu olukord on ebanormaalne. Sest keegi ei ole ei mind ega ka klubi informeerinud sellest, et nö peab normi tegemisest ette teavitama. Mina ja ka treenerid olime arvestanud sellega, et Kalev Open on normi täitmise viimane võimalus ja kui ära teed, siis on minek. Kuna ma olen ka koondise nimekirjas, siis minu arust on nagu iseenesestmõistetav, et sinuga arvestatakse, kuna tegu ju ikkagi MMiga."