Kalev/Cramo sai Krasnojarski Jenisseilt suure kaotuse.Foto: Arno Saar
Korvpall
23. november 2014, 18:35

FOTOD: Kalev/Cramo sai Jenisseilt suure sauna (1)

BC Kalev/Cramo peab täna algusega kell 17.00 Tondiraba hallis VTB Ühisliiga kaheksanda kohtumise, vastaseks kauga Siberi klubi Krasnojarski Jenissei. 

Kalev kaotas 66:111. Täpsemalt loe SIIT!

Enne mängu

Kalevlased on koguni kolm võitu ja neli kaotust, millega ollakse 9. kohal, senipeetud kuuest kohtumisest vaid ühe võitnud Krasnojarski meeskond on 13. positsioonil. 

Liiga kodulehe eelvaates märgitakse, et Kalev/Cramo on sel hooajal lunastanud poolehoidjate ootusi enam kui eales varem VTB-s. Mainib sedagi, et Scott Machado-Frank Elegari koostöö ja pick-n-roll on üks nauditavamaid liigas. Lisaks tuuakse välja Läti tandemi Armands Škele-Rolands Freimanise võimekust.

Erinevalt Cramost tugineb Jenissei juhendaja Stevan Karadzic mängijatele kümnemehelisele rotatsioonile ja laiemale rindele. "Saame näha, kumb struktuur toimib paremini," seisab seal.

Tabeliseisu vaadates vajab Jenissei kahtlemata võitu, sama on Cramo puhul. Kust neid võite veel peaks tulema, kui mitte kodus ja samasse tugevusgruppi kuuluvate tiimide üle?
Jenissei tugevuse kohta hea indikaator on nende kahepunktine kaotus hiljuti Riias VEFile.

Külalistel teevad põhiliselt mängu leegionärid - võimsad keskmängijad Kosta Perovic (217 cm, Serbia) ja Elmedin Kikanovic (201 cm, Bosnia) ning mängujuht Donell Cooper (183 cv, USA). 

Möödunud hooajal mängiti kohal korral ja mõlemad mängud Kalev/Cramo kaotas.