Pärnu jalgpalliklubi juhendaja Jüri SaarVideo: Mati Hiis
Sport TV
23. november 2014, 21:01

ÕHTULEHE VIDEO | Aasta jalgpallitreener Jüri Saar: Auhind on suur tunnustus naiste jalgpallile (3)

Estonias toimunud pidulikul jalgpallihooaja lõpetamisel Albert Vollrati nime kandva aasta treeneri auhinna saanud Pärnu Jalgpalliklubi juhendaja Jüri Saar sõnas Õhtulehele, et naiste jalgpallile on see suur tunnustus. 

"Naiste jalgpalli on hakatud märkama. Seda ju aastaid ei märgatud ning mul on selle üle vaid hea meel! Mina olen seda 25 vedanud. Kuidas öeldakse: inimene tahab kiitmist ja siga sügamist! Väga tore!" ütles Saar.

Eelmisel hooajal naiste Meistrite liigas alagrupist edasi pääsenud Pärnul sel aastal nii hästi ei läinud, jäädes Montengeros toimunud alagrupiturniiril Ungari, Sloveenia ja Montenegro klubide seas kolmandaks. 

"Eesti meistrivõistlustel me ei kaotanud ühtegi mängu, võitsime kõik karikad, mis võita oli, kuid kahjuks Meistrite Liigas edasi ei saanud. Sel aastal olid meil ülikõvad vastased ning kliima meile ei sobinud. See pani meile põntsu!" arvas Saar.

Ometi on Pärnu jalgpallinaiskond Eesti parim. Saare meelest igas mõttes. "Meil on parim keskkaitsja, poolkaitsja ning Eesti parimad ründajad!" rõõmustas ta.