Avo KeelFoto: ALDO LUUD
Võrkpall
23. november 2014, 20:50

Karikafinaali jõudnud Pärnu peatreener Avo Keel: Üks pisike eesmärk on täidetud (1)

Võrkpalli Eesti karikavõistlustel finaali jõudnud Pärnu võrkpalliklubi peatreeneri Avo Keele sõnul jalgratast ei leiutatud. „Üks pisike eesmärk on täidetud. Eks näeb, kuidas see finaal TTÜ vastu välja näeb.“

Finaaliväärilises poolfinaalis oli Pärnu meeskond kahel korral üle Tartu võistkonnast – võõrsil saadi raske 3:2 võit, kodusaalis oldi kindlamalt üle 3:1. Ometi polnud tänase mängu algus kergete killast, avageimi võitis Tartu 25:17.

"Tänane mäng hakkas ikkagi väga huvitavalt: võidutahe oli meil nii suur, et meie mängust ei tulnud midagi välja. Tartu kasvatas vahet üha enam, seda julgemaks läksid ka servil," selgitas Keel. 

Keel tegi vahetuse – Taavet Leppiku asemel sai platsile Jaanus Nõmmsalu ning mäng muutus. „Mehed rahunesid maha. Korralikult numbrid nii rünnakul, vastuvõtul kui blokis. 9 blokki rohkem saada - see on päris suur vahe. Järelikult aimas meie võistkond aimas nende tegutsemist paremini kui nemad meid.“

Rohkem vahetusi Keel ei teinudki. „Kuidagi ei kutsunud kedagi näppima. Päris julge tunne on sellist mängu platsi kõrvalt vaadata,“ sõnas ta.