18aastane Frank Liivak kuulus mängus Jordaaniaga esimest korda Eesti jalgpallikoondise algkoosseisu ning andis 1:0 võidumatšis resultatiivse söödu Henri Anieri tabamusele.Foto: MATI HIIS
Spordiblogi
24. november 2014, 10:31

Nädala pluss ja miinus | Frank Liivaku mäng A-koondises ja Andrus Värnik teel türmi (1)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 24. novembri valik:

NÄDALA PLUSS

18aastane Frank Liivak õigustas kohtumises Jordaaniaga Eesti jalgpallikoondise rootslasest peatreeneri Magnus Pehrssoni usaldust. Algkoosseisus väljakule pääsenud tulevikulootus andis väravasöödu ja näitas, et temaga tuleb edaspidigi arvestada. Peatreenerile noore mehe enesekindlus meeldis ning ta andis mõista, et koondisekutse võib Liivak saada ka kevadiseks EMi valikmänguks Šveitsiga.

NÄDALA MIINUS

Allakäigutrepil liikuv odaviske eksmaailmameister Andrus Värnik ei suuda end kuidagi kokku võtta ning teda ähvardab vanglasse sattumine. Raskete kehaliste vigastuste eest tingimisi karistust kandev Värnik kutsuti eelmisel nädalal kohtusse, kuhu ta ilmus purjuspäi. Suure tõenäosusega tuleb 37aastasel mehel jõulud veeta kinnipidamisasutuses.

NÄDALA ENNUSTUS

70 % on tõenäosus, et Peeter Kümmel jõuab Kuusamo MK-etapil klassikasprindis vähemalt veerandfinaali. Hooaja alguses on ta olnud heas vormis ja Ruka rada sobib talle.