Audentes/noortekoondise võistkond nõu pidamas.Foto: LAURA OKS
Korvpall
25. november 2014, 17:56

Visnapuu Audentese meistriliiga debüüdist: poisid ootavad neid mänge! (1)

Novembri alguses korvpalli meistriliigas debüteerinud Audentes/noortekoondis on senised mängud kaotanud keskmiselt ligi 40 punktiga, aga peatreener Indrek Visnapuu sõnul pole see võistkonnas negatiivset meeleolu kaasa toonud.

"Meid on ära surutud, mis on ka loogiline, aga me pole üheski mängus andnud võitluseta alla. Ükski vastane pole tervet mängu varumeestega mänginud. Viimases kohtumises saime veerandajavõidu kätte, järgmisena ootame poolaja- ja siis juba mänguvõitu," ütles Visnapuu.

Juhendaja sõnul läheb esialgu aega, et meistriliigasse sisse elada. "Tuleb tajuda, aru saada, et mängutempo on teistsugune, vastas teistsugused kehad kui esiliigas. Esiliigas dikteeriime mängutempot reeglina meie - kas õnnestume või mitte, on juba teine teema. Meistriliigas suruvad aga vastased meile oma tempo peale ja see tähendab suurt vahet. Vajame aega ja kogemusi arusaamiseks, mida sel tasemel hakkama saamiseks vajame."

Visnapuu kinnitas, et suured kaotused pole masti maha võtnud: "Poisid treenivad innuga, ootavad neid mänge!" Järgmisena läheb Audentes neljapäeval kell 18.30 Keilas vastamisi BC Kalev/Cramoga.