Gert Kullamäe.Foto: ALDO LUUD
Sport TV
25. november 2014, 22:07

ÕHTULEHE VIDEO | Gert Kullamäe Rocki tõusust: ükski meeskond ei suuda kogu hooaja tasemel püsida (2)

Tartu Ülikool/Rock sai täna Eesti meistriliigas kindla võidu, kui võõrsil oldi 78:51 üle TTÜst. Rocki peatreener Gert Kullamäe ütles pärast kohtumist, et jäi mänguga rahule, aga kahe leedulase Augustas Peciukeviciuse ja Karolis Petrukonise vigastused ei lase tal siiski eriti õnnelik olla.

"Karolis sai laupäeval Rapla vastu põlvepiirkonda hoobi ja jättis mõned treeningud vahele. Loodame, et ta reedel juba Rakvere vastu mängib. Augustas tundis ennast Rapla mängus ebameeldivalt ja ta pole ka viimastel päevadel mängulist osa trennis kaasa teinud," selgitas Kullamäe ja avaldas lootust, et teisipäevases euromängus Rumeenia klubi Rovinari vastu on mõlemad valmis meeskonda abistama.

Rock on viimastel nädalatel mängu käima saanud ja Kullamäele valmistab see loomulikult rõõmu. "Varem või hiljem hakkavadki asjad toimima. Praegu mängime oluliselt rõõmsamat korvpalli kui kuu aega tagasi ja eks muutuses on mitmeid objektiivseid põhjuseid. Korvpall käibki tõusude ja mõõnadega. Üheksa kuud ei suuda ükski võistkond tasemel olla."

Vaata lisaks videost, kas Kullamäe on tundnud vallandamisohtu ja mida ootab ta reedesest põnevusmatšist Rakvere Tarvaga!