Robert Rooba. Foto: LAURA OKS
Jäähoki
26. november 2014, 10:17

Liiviku ja Rooba koduklubi alistas valitseva meistri uskumatu lõpuponnistusega

Soome jäähokiliigas jätkab Siim Liiviku ja Robart Rooba kodumeeskond Espoo Bluesi väljaronimist viimaste seast ja suutis viimase nädala jooksul alistada kolmanda liidrite hulka kuuluva meeskonna, valitseva meistri Oulu Kärpäti. Ja veel millise stsenaariumiga! 

Veel 22 sekundit enne lõppu oli Blues 0:1 taga, siis sai Liivik kirja oma hooaja teise värava, kui suunas pisut litrit pärast kaugviset. Blues ei jätnud joni ning kolm sekundit enne lõpusireeni viskas Roope Talaja võiduvärava. 

Blues tõusis nüüd 31 punktiga tagantpoolt kolmandaks. 

"JAH! Me suutsime 22 sekundiga pöörata mängu enda kasuks ning lüüa 2 väravat. Pean tunnistama, et see on kindlasti üks magusamaid võite kogu mu elu jooksul. Just selliste võitude ja mängude pärast ma armastan jäähokit ja tippsporti. See tunne, mis oli riietusruumis pärast mängu on lihtsalt kirjeldamatu," kirjutab pidevalt Bluesi koosseisu kuuluv Rooba. 

"Igal meeskonnal on raskeid aegu. Meie oleme ühe raske aja selja taha jätnud ning viimase nädala jooksul suutnud võita kolme liiga liidermeeskonda! Suund on ainult ülespoole."