Kergejõustik

Andrus Värnik räägib vigadest ja õppetundidest: olen elus kohtunud mõne väga vale inimesega (30)

LISA KOMMENTAAR

28. november 2014, 06:39
see tont ongi yks suur viga
calos28. november 2014, 00:01
Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: ([email protected]) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ([email protected]). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.
27. november 2014, 23:15
Soovin Värnikule edu ja loodan,et saab abi!Andrus elu läheb edasi,ära noruta mees,pea püsti!
Olge nii head27. november 2014, 22:56
ja ärge jaurake ühe mehe kallal. Kui Andrus teie parastavaid kommentaare loeb, kas arvate, et olete talle sellega abiks? Vaadake peeglisse, teie- parastajate kärsad on rohkem viltu, kui Andrusel. Lõpetage ja saage inimeseks, kes väärib ka inimese nime.
jah27. november 2014, 22:05
Mulle meenub kuidas vana keigar mart sander Värniku kuulsuse tipul tema ümber tiirles nagu kass ümber palava pudru, eputas teisega kinos ja linnapeal kekutamas, aga hiljem kui Värnik põhja hakkas käima, siis nillis juba uusi ja ei olnud mingit abi sellest tiirasest vampiirist.
27. november 2014, 22:46
See on elu. Egas sa isegi kõiki neid inimesi TÄNA taha, keda kunagi nillinud oled.
Mitte keegi pole sellest "patust" prii.
Ei aita ükski9...27. november 2014, 22:01
Kas ei ole hoopistükkis nii et hingepiinad pruugitud dopingu pärast ei anna rahu ja siis matadki ennast viinauima. Võib-olla on hoopis kõigepealt sellest saastast vabaneda, et eluga edasi minna. Kõik ei ole nii tugevad petised nagu mõni suusataja, kes on koorma suutnud välja kannatda. On ainult aja küsimus. Kaua veel. Aga see mull siiski lõhkeb. Ei aita siin ükski riiklik kaitse.
nood olid valed 27. november 2014, 21:31
aga ise, sa pisike püha ja puhas jeesuslaps?
ex joodik27. november 2014, 21:22
See mees rääkigu siis,kui on joomise lõpetanud.Olen ise ka nii põhjas olnud,kui veel annab,aga tugevad tulevad sellest välja.See enesehaletsus ei vii sind kuhugi,saa meheks Andrus.Ole 6 kuud kaine siis saad aru,kui loll olid.
Treener27. november 2014, 20:56
Värnik on ka praegu võimeline põrutama 90 m taha, kui vaid vaim selgeks saaks. need metoodikad, mis Tartu Ülikoolis treeneritele õpetatakse, ei kehti Värniku puhul. Temaga peab tegelema kogemustega treener-"psühholoog". Psühholoog ongi jutumärkides, sest treeneri kohus ongi see ära teha...
Tegelikult võiks mees veel kord ennast näidata maailmaareenil ja siis oleks kõik tõestatud !
andrus olen27. november 2014, 20:38
Mihkel Raud 227. november 2014, 19:06
Värnik on looduslaps. Füüsilised eeldused spordi mõttes väga head, aga mis puudu, see on intelligentsus. Et ta ise käesoleva kommentaari mõttest aru saaks tõlgin maakeelde: loll ja upsakas.
27. november 2014, 18:14
Inimesel on hing katki, avalikkuse ees mehed oma pisaraid juba näitama ei tiku, kuid Andrus julges seda teha (video oli väga kurb,mul oli kahju inimesest) ole tugev ja tubli Andrus
mitte nii katki,27. november 2014, 19:15
jätkuvalt on ülbe...ise madalast soost meesterahvas, aga ikka arvab, et tema vääriks printsesse või vähemalt korralikke naiste seltskonda ja on upsakas-üleolev, süüdistab teisi nii oma tegudes kui ka tegemata jätmistes. Ikka arvab, et tema on mingi väljavalitu ja teised peaksid aukohusena teda ümmardama ja tema ees roomama - ei pea ikka küll. Ta peab ennast kõrgemaks kõigist neist, kellest ise madalam on. Õigemini, temast madalamad naised ju praktiliselt puuduvad...aga, et need vähesed veel ka lihvitud teemandid oleks, seda on nüüd küll liiga palju tahetud.
pm27. november 2014, 20:33
Kui katki võib tolle vigasekspekstud naise hing veel olla?
INISEVAD,VINGUVAD NAISED 24TUNDI27. november 2014, 23:13
Olen kindel,et naine kasutas vaimset terrorit-pikalt ja see on jubedam,kui korraks füüsiline vägivald.Pole see naine miski ingel.Sama on Triin Tuleviga,kes esineb laval raamatuga.Naised te olete uskumatud oma julmuses just sõnadega ja viite inimese viimase piirini.Kõik olete sellistes lugudes süüdlased,mitte üks pool- mehed.
28. november 2014, 00:15
Olen kindel,et mees kohe kindlasti kasutas vaimset terrorit-pikalt ja see on eriti jube koos füüsiline vägivalllaga, sest ALATI eelneb füüsilisele vägivallale pikk vaimne peedistamine, kus ohver loodab, et äkki...seekord mitte. Pole see Andrus miski ingel.Sama nagu Triinu elukaaslane, kes esines kohtus pisarate ja taskurätiga. Mehed (need manipuleerivad vägivallasõltlased) te olete uskumatud oma julmuses ja küünilisuses ja alandamissoovis ning kontrollihimus ja selles vastikus enesekindluses-ebaõigluses, kus arvate, et teie olete jumalad, kes võivad otsustada, kes süüdlane, kes karistada võib, kes puhas, kes patune ja just nimelt sõnade ja vägivaldse-ülbe hoiakuga viite inimese, juba enne peksu, paanikahoo piirini ja hirmuni ja lootusetuseni. Kõik te vägivaldsed-tahumatud-harimatud-hingetud -empaatiavõimetud...lühikese süütenööriga tüübid olete põlastusväärselt vastikud ning väga suurelt jaolt on süüdi selles teie isad, kes teid vihkasid ja alandasid, sest nad said lõpuks sõnaõiguse...enne seda olid oma isadele peksukottideks, kes omakorda olid oma isadele peksukottideks...janiitagasi,jaa nii tagasi, jaa nii tagasi, kannate oma karmat kuni miskit ise ei muuda. Egas te muuda...järgmine elu jälle naistevihkamine, lastevihkamine, eluvihkamine, enesevihkamine....ja jälle otsast peale. Lollid, aga järjekindlad:)
Elu loo raamat - Värnikul on mida pajatada!27. november 2014, 17:54
Erinevalt või võrdluses Poomi & ... üllitisega, on tema lugu kindlasti loetavam/arusaadavam. Ta on lihtne eestlane, kellel õnnestus ka maailma tipus "seigelda" ja sealt kivi kiirusel allapoole kukkuda (mitte langeda). Nn. Käsikirja saab-aga mõne hea(!) kirjamehe koostööna teha kaine inimene. Seega - head paranemist Andrusele!
päris mitmekesine jahh,27. november 2014, 20:15
eile jõin Antsuga, üleeile Priiduga. Täna oli brünett, eile blondiin, mõlemad olid hambutud, aga nii oligi parem...
mis siin parastada27. november 2014, 17:53
alkoholism on meeste varjatud depressioon.
Edu paranemisel ja uuesti jalule tõusmiseks, tuleb aastaid kõvasti endaga tööd teha.
27. november 2014, 19:06
see on pesueht alkoholism, depressiooni ravivad mehed (naistest rääkimata) teisiti.
Oh õudust27. november 2014, 17:39
Isa oli tal suurusehullustut põdev valetaja ja vägivaldne joodik, vend on kinnismajades istuv joodik ja Andrus samasugune joodik ja teisi süüdistav ullikene. Siin võib ju tema ümber tantsu lüüa aga tulemust sealt ei tule, see mees ei ela viinata kunagi ja naiste vastu kätt on ta korduvalt tõstnud.
Pühapäeval on 1. advent - ärge kiruge kogu aeg! Eks ju??27. november 2014, 17:14
Antsla miis27. november 2014, 17:12
Joodik ikka oled, mis siin õigutada...
na taevale tänu,27. november 2014, 16:54
süüdlased leitud:) Andrus ise ju kõigi jaoks õige olnud:)
Sellel poisil pole lootustki, ikka loodab, et keegi eest tõmbab ja tagant lükkab...või veel parem, kõik tasuta ära annab, kuna tegu väljavalitud persooniga. See käib vist mingi diagnoosi alla?
eksprokurör27. november 2014, 16:52
Mina olen kohtunud üsna paljude väga valede isikutega ja seda üle tosina aasta. Ainult et mina pole laskunud nendega semutsemisesse ega ise nendetaoliseks muutunud. Mina pistsin sellised hoopiski trellide taha. Seega, mehel peab endal kah ikka pea otsas olema ning ka veidike kainet mõistus kahe kõrva vahel. Ning mingi eesmärk või siht silme ees. Kui tahtejõuetult vooluga kaasa ujuda siis jõuab teadagi kuhu.
OH jahh,27. november 2014, 16:49
pikk ja piinarikas saab tema tee püha tõe juurde olema. Hetkel pole ta veel esimeseks sammuks valmis.
?27. november 2014, 16:46
Tsitaat :"Need, kes võidavad või saavad näiteks presidendiks. Nad on väljavalitud kõrgemalt poolt.
Väide on väga vaieldav, vähemasti meil ning presidendiks väljavalimise kohta. Neid ei vali ei rahvS, ei vali ka mitte saatus ega kõrgemad jõud, Need paneb paika parteibosside tagatubade kitsam ring ning läbi surutakse nad riigikogus teerullimeetoditega.
teised süüdi27. november 2014, 16:43
Muutumine peaks algama probleemi tunnistamisest aga seda saame vist veel oodata.
Jass27. november 2014, 16:29
Taas kõik teised süüdi! Mis sonid, mees. MEES teeb omad otsused alati ise, tuiaku kõrval või lähedal ükskõik kes. Viinuskit vägisi kallati sisse või? Palun, ära rohkem soni, ole mees. Aitäh!