MIchael SchumacherFoto: STRINGER
Vormel 1
27. november 2014, 17:05

Saksa ajakiri eksitas lugejaid Schumacheri pildiga (2)

Saksa ajakiri Die Aktuelle on sattunud kriitika alla, sest eksitas oma lugejaid Michael Schumacheri pildiga. Naisteajakirja esikaanel oli kujutatud päikeseprillides ja talvejopes Schumacherit, kõrval sõnad: "Milline õnn! Ta istub päikese käes!" 

Artikkel räägib sellest, kuidas Schumacheri naine Corinna veeretab ratastooli aheldatud võidusõitja päikeselisematel sügispäevadel nende kodu terrassile, et abikaasa näeks päikest.

Tegelikult oli foto tehtud 26. jaanuaril 2013. aastal, 11 kuud enne seda, kui Schumacher õnnetult Meribeli suusakuurordis kukkus ning oma pea vastu kivi lõi. Pool aastat Grenoble'i haiglas koomas olnud sakslane pääses kodusele ravile üle-eelmisel kuul. 

FUROORI TEKITANUD ESIKAANT VAATA SIIT. 

Ajakirjale pole see esimene kord lugejaid ninapidi vedada: Kui Schumacher oli koomas, pandi esikaanele Schumacheri pilt, kirjaga "Ärkvel!" Tõsi, artiklis oli juttu kolmest juhtumist, mil koomast on üles ärgatud, kuid mitte Schumacherist endast. Artikkel räägib sellest, kuidas Schumacheri naine Corinna veeretab ratastooli aheldatud võidusõitja päikeselisematel sügispäevadel nende kodu terrassile, et Schumacher näeks päikest.

Esmaspäeval teatas Schumacheri mänedžer Sabine Kehm Saksamaa televisioonis, et taastusravil olev vormelilegend teeb paranemisel edusamme. Küsimusele, kui kaua võib Schumacheri taastumine aega võtta, vastas Kehm: "Seda on hetkel võimatu öelda."