Michael PhelpsFoto: USA Today Sports
Ujumine
27. november 2014, 17:29

Phelps ja tema skandaalne tüdruksõber läksidki lahku!

Läbi aegade edukaima olümpiasportlase Michael Phelpsi interseksuaalne tüdruksõber Taylor Chandler tunnistas USA ajakirjale Daily Beast, et paar on siiski lahku läinud.

Skandaalne naine šokeeris eelmisel nädalal maailma, kui teatas suhtlusportaalis Facebook, et tal olid sündides nii mees-kui naissuguorganid ning ta nimi oli algupäraselt David Roy Fitch. 41aastane naine kinnitas, et neil on Phelpsiga ülimalt seksuaalne suhe ning nende vahel on suurepärane teineteisemõistmine.

Augustis kohtinguportaali Tinder kaudu alanud suhe on nüüdseks aga lõppenud. "Ma võin kinnitada, et põhjus, miks me enam koos ei ole, pole seotud sellega, et ma olen interseksuaalsena sündinud," kinnitas Chandler. "Samuti pole see tabloidide või sotsiaalmeedia tõttu. Ta ise ütleb kunagi, miks me lahku läksime. Mina pole midagi valesti teinud ning sel pole minuga mingit pistmist," sõnas ta.

Septembri lõpus purjuspäi autoroolist tabatud Phelps kannab hetkel USA ujumisliidult saadud kuue kuu pikkust võistluskeeldu ning viibis hiljuti ka võõrutusravil. Suhet ning selle purunemist ta kommenteerinud pole.