Andre Järva. Foto: Nõmme Kalju
Jalgpall
28. november 2014, 11:04

Noortekoondislane Andre Järva sõlmis Kaljuga lepingu

Nõmme Kalju sõlmis lepingu noortekoondise ründaja Andre Järvaga, kes allkirjastas kolmeaastase kontrahti, mida on võimalik klubil pikendada. 

"Mul on hea meel, et sõlmisin lepingu Nõmme Kaljuga. See on suureks sammuks minu edaspidisele karjäärile. Ootan põnevusega järgmist hooaega ja loodan, et see läheb hästi," sõnas Järva lepingu sõlmimise järel.

Kalju spordidirektor Sergei Terehhov lisas: "Meil on väga hea meel, et Andre on oma tervisemured seljatanud ning saab nüüd jätkata püüdlemist oma jalgpallurikarjääris. Kindlasti ootame põnevusega, mida täie tervise juures noor andekas ründaja meile sel hooajal näidata suudab."

18-aastane Järva liitus Kalju esindusmeeskonnaga eelmise hooaja alguses, kuid tema hooaeg jäi tervislikel põhjustel lühikeseks, osaledes vaid ühes meistriliiga mängus. Nüüd on U-19 noortekoondise ründaja tervisemured seljatanud ning alustab uut hooaega Kalju särgis.

Järva tuleb välja tuua, et tegu on Nõmme Kalju taasasutaja ja Eesti jalgpallikoondise esimese taasiseseisvumisjärgse peatreeneri Uno Piiri lapselapselapsega, omades klubiga ajaloolist ning emotsionaalset sidet.