Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal.Foto: OLI SCARFF
Jalgpall
28. november 2014, 14:47

Van Gaal nähvas inglise vutiajakirjanikele, et nood on unimütsid

Inglismaa jalgpalli Premier League'i protseduurid näevad ette, et kõigi 20 klubi peatreenerid annavad reedel pressikonverentsi, kus teemaks nädalavahetuse kohtumine.

Erandiks polnud ka tänane hommik ja Manchester Unitedi tegemistest huvitatud ajakirjanikud kogunesid klubi treeningbaasi Carringtonis, et küsitleda peatreener Louis van Gaali.

Inglismaal on kombeks tervituseks öelda tere hommikust, kui kell pole veel 12 ning kui van Gaal 11.56 saali sisenes, tervitasid ajakirjanikud teda "Tere hommikust!" öeldes, mille peale nähvas hollandlane: "Hommik on ammu möödas!"

Pressikonverentsi peamiseks jututeemaks olid homme Hull City't võõrustava Man Unitedi rohked vigastused. Van Gaal rääkis, et raske põlvevigastuse saanud Daley Blindi läkitas ta kõigepealt puhkusele. "Alguses vajab ta puhkust, mitte taastusravi. Suvel ei saanud Daley MMil mängimise tõttu kuigi palju puhata. Seega saatsin ta praegu puhkama."

Vasakkaitsja Luke Shaw peab nädala eest peetud mängus Arsenaliga saadud vigastuse tõttu mõned nädala mängupausi pidama, aga 20. oktoobrist saadik väljas olnud ründaja Radamel Falcao võib homme Hulli vastu platsile minna.

Lisaks märkis van Gaal, et eeldab oma meeskonnalt kvaliteedihüpet: "Peame noppima veenvamaid võite ning mängima ilusamat ja stiilsemat jalgpalli."