Ingrid PuustaVideo: TEET MALSROOS
Sport TV
28. november 2014, 20:51

ÕHTULEHE VIDEO | Eesti esimese olümpiakoha teeninud Ingrid Puusta olümpiale veel ei mõtle

Purjetamise MMil 23. kohaga Eesti esimese Rio de Janeiro olümpiapileti lunastanud purjelaudur Ingrid Puusta valiti ka Eesti Jahtklubide Liidu poolt aasta parimaks. Puusta tõdes, et vaatamata saavutusele polegi teda Eestis nii palju tähele pandud.

"Mul on nii hea meel, et ma olen olümpiakoha Eestile toonud ning kindlasti tuleb ka rohkem kohti. Kuna ma elan Taanis ning reisin igale poole laagritesse, siis ma ei saagi aru, et Eesti inimesed tunnevad mu vastu huvi," rääkis ta. 

23aastase sportlase ettevalmistus on nüüd pingevabam, kuid neiu tunnistab, et suurvõistluse peale veel ei mõtle.  "Ma pole veel valmis! Olümpiakoha teenimine on andnud mulle rohkem aega ning ma ei pea nii palju närveerima, et järgmine kord (MMil-toim.) peab kõik hästi minema. Nüüd olen kindlasti rahulikum, et saan keskenduda treeningutele, teistele võistlustele ning MK-etappidele. Kuid tihe graafik on ikkagi."

Kuidas Puusta edasine treeningplaan välja näeb ning mida annab talle olümpiakoha lunastamine rahalises plaanis, vaata Õhtulehe videost.