Doping

Kas on õige, et dopingukahtlusega Kristina Šmigun-Vähi on endiselt EOK asepresident? (60)

LISA KOMMENTAAR

tervise häving2. august 2015, 23:07
Rahvas peaks tulema ometi kord mõistusele ja pöörduma individuaalse puhta kehalise tegevuse juurde. Kaduma peaksid kõik kampaaniakorras korraldatavad ainult rahvalt raha väljapumpamise eesmärgil korraldatavad massiüritused, mis kunagi saa kandma tervislikku iseloomu. Tervislikku iseloomu kannab iga inimene enda jaoks ainult ise ja omal algatusel kehalist tegeust tehes, igaüks vastavalt oma tervislikust seisukorrast. See on palju tähtsam kui kõik senini toimunud massiüritused, mis ei vii kuhugi, kjui siis ainult tervise hävingule.
patukahetsus17. jaanuar 2015, 19:22
Võiks ise kodanikujulgust üles näidata ja OM medalid ROk ile tagastada. Ja siis hakata võilema EOk asepresidendina hoopis puhta spordi eest. Siis saaks ka omad patud andeks ja teeks järeltulevatele põlvedele sellega palju head. Praegu karma võlad ei lase aga midagi mõistlikku ette võtta niikaua kui pole tunnistanud oma pattu.
red30. november 2014, 13:20
jätke see Smigun ükskord rahule..kui medalid tulid, tagusid siin kõik endale vastu rindu, nagu oleks ise võtnud...nüüd tehakse maha, ilma lõpliku lahenduseta on kohe süüdi
00030. november 2014, 12:48
See et nad mõlemad kaduma peaksid šmigun ja Seli see on siililegi selga !Üks on peaaegu et kriminaal kurjategija ja teine pole suutnud tõestada et pole tarvitanud dopingut!Kuigi lubas kõik suure suuga kohtusse kaevata ja tõestada et mina ei tea midagi pole kuullnud ega näinud !Naine sinu rong on ammu läinud sa valetad juba ammu ,sinu ülbusel pole piiresa elad USA-s ja jäägi sinna ,ära topi nina eesti sporti sulle on ka sportlased kriipsu peale tõmmanud !Nii et mõlemad eemaldad ja soovitav veel nende kaitsja sm.Sukles !
zz30. november 2014, 08:10
..viisakam oleks end taandada..tingimustel, et kui..siis jne..
Krushetsha Lent630. november 2014, 01:18
Oh juudas... Erilaid vist ka elab vaid oma unistustes: soovid, soovid, soovid ja siis babed ja ensv, mitu rekordid Seli isegi nelja kümpisene pani ja panematta jättis kui see pohlatohlakate kari raadiost oma illusioone püüdis kuulata. Torino päev number 2 ja EESTI on edetabelis kolmas: kolme kullaga! See ei tule mitte kunagi korduma vähemalt enne mitte kui Veerpalu lapsed ja Shmiguni pere asja tegelikult kätte vötavad. Ainus doping on see mida RFSV isehakanud monigarhh endale ette kujutab, Kahju et meiegi nn J. Välbe seda terrorit kannatama on sunnitud, aga muidugi eks papp jookseb ikka musta kohvi pealt. Hea et Alaver nii Venemaa kui Soome koondise kohast eralduda suutis. Ja veel kui Kristiina veres midagi leidus, siis oli see Venemaa koondise süü, sest nad paigutasid oma joogipudelid treeningutel tema terriitoriumile. Usun, et Kiku sai ise ka sellest aru, aga see oli kaks korda vöte, kuidas Teda püüti Olümpialt körvaldada. Önn et ei läinud läbi.
anneli30. november 2014, 00:16
kõik kes kommivad on ju kõige targamad
üleskutse eesti noortele sportlastele. pole mõtet üldse millegi nimel pingutada. selle asemel et teid toetada, liigitab kogu kommentaarium teid kohe dopingutarvitajateks ja kui ükskõik mis võistlusel esikolmikus ei ole siis mõtetuks raharaiskamiseks.
H A I G E
aga mis siin ikka
parim "lõuna või suutäis" eestlasele on ju ikka teine eestlane
just29. november 2014, 23:02
nimelt
kahtlus on üks asi ja tõestus midagi muud
niikaua kui ei tõestust pole, jääb Kristiina vähemalt minu silmis meie üheks paremaks sportlaseks
kahtlustusest selleks ei piisa,et kedagi hukka mõista
On29. november 2014, 18:56
Kristiinaga ja dopinguga kuidas on aga Nool peaks ikka suu kindlasti kinni hoidma.
näotu29. november 2014, 17:52
Näotu on kogu see tippsport, enam ma ei tunne huvi. Varem olen lasknud end aastakümneid petta, õigemini silma kinni pigistanud, leppinud pakutuga. Tehke, mis tahate ja õiendage oma organisatsioonides isekeski, ärge teisi segage. Sööge "keelatud" ja veel "mittekeelatud" ainetega end segaseks (see on juba juhtunud) ja kui see teile õnne ja tervist toob, siis on hästi.
AB29. november 2014, 16:34
JAH rollod,selid,ämmakapid,pivkurid,i narid KÕIK RUULIVAD -omaarust tegijad.VARGADkes mõtlevad endale.NÜÜD see AJUDETA kääbik nimetam end kolumnistiks, mingu sinna oma shweitsi pangale lähemale ja ärgu targutagu nii palju, tahab teha ikka ennast nähtavaks vAhetevahel.KUI SAikka MÄLLARIS oled- mine pensile hoia suu kinni. OMA nõustajal lasid ka varem ära surra. ARVAD et rahvas ajalugu ei M Ä L E T A.
No NOOL hoidku suu kinni29. november 2014, 15:14
Peaaegu vägisi võetud medal ja vaidlusega või dopinguga,päris puhas ikka pole,kohus on kohus. Nüüd veel julgeb häält teha
Setukas30. november 2014, 01:54
...Kristina puhas ja valge, olen kahe käega poolt et nn. Eesti Spordi Diana meie sporti juhiks, kuni Erki, Gerd ja Andrus üksteisel selga pesevad? Kahju et Ta lasi ennast sellese musta pessu värvata, aga senikiks kui Aivar Rehemaa end FC Otepääl ja Tehvandil vormis hoiab, las minna! Tehke vutipoistele üks korralik suusa test ka seal... näiteks, kas vanim jalgpallur suudab nooremaist Shmigunist kiireim olla rullis keppidega, suvel, pakun et komöödia aga selline meie vuti tase juba on, seega ei saa täna ära kasutada Tehvandi torni potensiaali, mida saanuks ära teha teise tartu ölutehase rahadega ehitatava jalka staadiumi tarvis? (Staadion = 40 000 kohta pealtvaatajatele) mida kahjuks meii olema ei saa. Hesas: miks neile seda pappi välja käia? Seniks nautigem kossu, Riias ju ka show jäähokkis püsti pandi, nüüd sopsus, millal see pihta hakkab üldse... kas pool Eestit on Riias v. Jyväslylas?
Kui Kangur EM-il mängi, mitte mingil juhul ei taha ka mitte üritadagi kohale ujuda, imeme jälle Aldarist kolm tundi kuni halli konstruktsioone püsti pannakse vä??? Tänaku tegemisteks ei pea tänapäeval isegi kohale minema, samas fun mida Markko Märtin pakkunud on saab ehk olema samalaadne... isegi neti vahendusel. Muidugi löpp oli karm, seda ei sooviks unes ka enam näha. Rallymees No 1 oled Sa alatiseks, selline väike Ibra joke vahele...
Lets Sport... Estonians!
treener29. november 2014, 14:46
Nool tahtis ise saada Eok presidendiks aga kartis kaotada Selile nagu see juhtus kergejõustiku liidus.
Nüüd näeb võimalust endale kohta saada. Dopingu kohapealt peaks Nool vait olema kui peaaegu aasta jooksul ei andnud Nool WADA le ennast kätte ja käis koos bulgaariast arsti Jontseviga kahtlates laagrites.
Kõige spordivaenulikum erakond IRL koos Partsiga korraldasid Selile lõksu, et sadamas saaks Raudne altkäe maksu võtta oma erakonnale. Siin kapo silmad on kahjuks kinni.
kp29. november 2014, 14:01
kas on õige et päeval kui toimub Ruka MK etapp on see artikkel kõige olulisem avaldada?
29. november 2014, 16:08
Mis vahet, et millal?
vanaindiaanlane29. november 2014, 13:01
XXX29. november 2014, 12:52
Topinguks jääb ta ikkagi.
29. november 2014, 13:03
29. november 2014, 16:09
Arvu29. november 2014, 12:35
Need rumalad lood peaksid vist olema unustatud.
MG29. november 2014, 12:24
Kipuvad olema ühed ja samad mehed, kes selliseid teemasid kommenteerivad. Eks ole aega ka juba nii palju mööda läinud, et ühtegi proovi enam avada ei ole ning seda suurem võidurõõm on sõna võtta. Ja on nende suustajatega kuidas on, aga väita, et ROK on mingi eetika lipulaev...
ALAR29. november 2014, 12:23
Ikka väga suur jama,ei tohiks olla.
laiskvorst29. november 2014, 11:57
Tugitoolis on alati hea teisi mustata, aga paraku tänapäeva tippsport pole võimaik enam ilma dopinguteta. Lolliks jääb see sportlane, kelle doping suudetakse tuvastada.
Edu Kristinale!
RT29. november 2014, 11:31
..."Nagu näha, jättis Šmigun-Vähi enda tagasiastumist puudutava osa küsimusest vastamata. "
Ta jättis vastamata ka küsimusele nr.1-( Millises seisus on dopingujuhtumi käsitlus? ),ehk ei vastanudki praktliselt ühelegi küsimusele,ehk lihtsalt hämas.
ära mõtle välja29. november 2014, 11:13
Kristiina on just õige inimene seda tegema või arvad et mõni muukas. Unista edasi, pole tal mingit kahtlust! Milleks eestivaenulikke jutukesi vorpida!
ära mõtle välja29. november 2014, 11:13
Kristiina on just õige inimene seda tegema või arvad et mõni muukas. Unista edasi, pole tal mingit kahtlust! Milleks eestivaenulikke jutukesi vorpida!
aga29. november 2014, 11:13
Meil edutai riigile maailma mastaabis tähtsale kohale, välisministriks Rosimannus, kes sotud perega seonduvalt suurte afääridega.
Suusatajate pattude tagant tuleb eelkõige vaadata nende peatreenerit. Võrulane on ebatavaliselt ahne ahneahne ja slle nimel al
....29. november 2014, 11:00
meenub vana anekdoot - Põrgus on kõigi suurte katelde juures valvurid, kuid üks katel podiseb ilma valveta. Küsimusele, et miks seda keegi ei valva, vastab Saatan, et - seal on eestlased, seda pole vaja valvata, sest kui keegi proovibki välja ronima hakata, tõmbavad teised ta kohe tagasi. Nii ka meie sportlastega - kes ise midagi teha ei suuda, see püüab ka teisi täis teha mistahes moel! Kuigi muu maailm on seda meelt, et kuni pole kaasaegset teaduspõhist tõestust, seni ei ole võimalik süüdistada ja tuleb uskuda sportlast. Kogu lugu.
aff29. november 2014, 10:38
Küsimus auutorile: Kas oled kuulnud süütuse presumptsioonist?
Terve artikkel stiilis "naesed saunas reakisid"
Küsimus: Kui EETILINE on selliseid nupukesi treida?
Väike inimene. Roomama loodu ei mõista kunagi kotka lendu.
nõus29. november 2014, 14:11
Väga hea!! kuigi arvan, et artikli avaldanud ajakirjanik, ei saa roomajast ja kotkast midagi aru. :D vb hammustab siiski läbi!
murueit29. november 2014, 14:11
Jah,aga kui on nii kohutav teemade PUUDUS JA IGAVUS TAPAB JA MLLESTKI KIRJUTADA ERITI EI MÕISTA, SIIS AITAB ALATI VANA SUPP, MIS SEST ET SÖÖJAD JUBA OKSENDAVAD.
ui-ui29. november 2014, 10:34
KAHTLUS?
minul jälle on kahtlus, et keegi teine tahab väga ise selle EOK asepresident olla ja seepärast ka Kristiina see "kahtlus"
sven29. november 2014, 10:32
süüdi mingis kuriteos saab mõista kohus.antud olukorras on kristina igati pädev töötama selles ametis ja enamgi veel....
sportlane29. november 2014, 21:49
Tead Sven ,teinekord ei olegi mõistlik süüdi mõista,inimene ise peab tunnetama piirjooni... paraku meil eestlastel jätkub jonni nii heas kui halvas... Kristiina ei sobi sellele kohale paljudel asjaoludel, algus sai tehtud 1995 MM Thunder Bay`s 5 km klassikas kus saavutas 18 a. neiuna kõrge 5 koha ja kus esimesed 6 andsid proovid... tema proov oli positiivne kuid anti talle andeks.... ja see ring kordus hiljem veel.
et siis kuidas29. november 2014, 23:14
sai keegi talle andeks anda? millest sa räägid?
Diana29. november 2014, 10:26
Poliitikud,presidendi proua ja teised avaliku elu tegelased -kas nemad väärivad oma positsiooni?Miks nemad võivad seal olla?!
tegelikult peaksime tükeldama küik Eestimaa inimesed,kes spordis 29. november 2014, 10:04
on silma paistnud . Seda ei tohi olla, sport on ikkagi estlaste peremeeste mängumaa.
tere,alar29. november 2014, 10:12
üügu29. november 2014, 09:47
Kui Olümpiamängude ajal ei suudetud dopingu tarvitamist tuvastada,siis hiljem ei ole ju enam midagi kaabuga vehkida! Vast oli ka esimene kreeklasest maratoonar jooksu kestel lonksu veini rüübanud, kisume siis järglaste käest esivanema mälestuse ära!Kahtlusi võib ju olla ja on ka praeguste suusagigantide suhtes,aga kuni pole tabatud,pole ka varast
No-noo!29. november 2014, 09:41
Kristina on väga aktiivne: reklaamib ju väsimatult madratsit, mis teda olümpiavõitudeni viis. Ei mingit topingut!
Nii kange naine võib ka USA-st Eesti sporti juhtida! Ja ennast kiitmast ta ei väsi!!!!
29. november 2014, 13:08
Mis, kuramuse, topingut?Mida sa topid seal.Targutada oskad aga kirjutada ei oska.
Einar Suli29. november 2014, 09:37
Olin väsinud ja magamata.
meil ju ongi nii,29. november 2014, 09:33
kogu see võimulolev kamp on ringkaitses.Prokurörid,kohtunikud on omad poisid,advokaadid samuti,Mida veel vaja on õnnelikuks eluks?
Võ´ma eksin?
no kuulge29. november 2014, 09:16
meil on ju - eeldatavalt - deokraatlik riik - ja kui kohus pole vastavat otsust langetanud - on inimene igati kaitstud suvaliste jaurangute eest. Kas siis siinsed netikommijad ei elagi - demokraatlike arusaamadega - piinlik peaks teil olema - aga noh... Ei ole teil enam au - ega ilmselt muudki...
no jah29. november 2014, 10:09
nii ka irl-li ts ikud oma elamislubade äriga ja kõik on meil hästi,nagu alati.
Aga kui nüüd aus olla,ei tohiks sellised,märgistatud tegelased,üheski juhtorganis osaleda.
Ei ole29. november 2014, 09:06
Ta istub juba ammu Harku naistevanglas
Sümptomaatiline on29. november 2014, 09:04
Seli puhul see,et kõik,mida ta spordiga seotult ette võtab või milles osaleb,läheb hapuka.Medalite ost,sadama sponsorrahad,EOK'iga seonduv,dopingujuhtumitega seonduv....Ärimehena ta vist nii saamatu ei olnud,muidu ta ju sellel kohal ei oleks.Kas on vaja vägisi läbi betoonseina?Äkki otsiks ust?
dormeo29. november 2014, 09:03
hea,et neid madratsi reklaame natuke vähem näidatakse
"MINU edu saladus...MINA olen ...MINA saavutasin...MINA...."
Dormeo zajebal29. november 2014, 09:14
ka ilma selle "sportlaseta",
Nii mõnigi29. november 2014, 08:51
Lahkuma peaks veel nii mõnigi suuskusr, kui nad oleksid aumehed
Nõus29. november 2014, 09:20
Nii mõnigi on neist nelja silma all tõde tunnistanud. Ja see ei ole ilus.
Lahkuma peaks ka Alaver, kelle ajastul see süsteem on töötanud.
Suusatamise maine on pilastatud, sponsorid kadunud, milles süüdi lapsed, kes tõesti tahaksid trenni teha ja ausasse sporti uskuda?
Mädapaise tuleb lõpuks avada! Tehku keegi avalikult suu lahti. Eks ajakirjandusele oli ju ka pakkumisi tehtud...
rahvuslik omapära?29. november 2014, 08:50
Eetikaküsimustest ei ole meil kunagi probleeme tehtud ja õnnestunud vargus näitab tegija nutikust.
Eesti29. november 2014, 08:47
ongi silmakirjalike tüüpide ja valetajate riik,asi on selline ka sanktsioonides venesse
Miks...29. november 2014, 08:40
..Kristiina ei või olla omal kohal,kui refgormikad oma kilekoti rahadega ja autorollotamistega istuvad kõrgetel kohtadel.Ei ole neil häbitunnet,kui üldse teavadki,mis on häbi suured poliitkud.Nemad lausa näitavadki eeskuju,kuidas peab eestimaal tegutsema.
mida siin imestada,rottoravad29. november 2014, 09:15
Dopingukahtlusega29. november 2014, 08:31
kelle tagumikku see torgib,oh seda õelust ja kadedust küll,oleme ikka sallivamad???!!!
xcfvbghjkjhg29. november 2014, 08:30
Süütuse presumptsioon.
matemaatik29. november 2014, 08:21
hm29. november 2014, 08:19
Kuni dopingu kasutamist pole tõestatud, ei maksa paska üles keerutada, ütleks.