Ragnar Klavan võitlemas Hamburgi mängijaga.Foto: MICHAELA REHLE
Jalgpall
29. november 2014, 20:33

Augsburg konkureerib Bundesligas Meistrite Liiga kohale, Klavani meeskonnale järjekordne võit

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg on pärast 12 liigamängu ühe võidu kaugusel Meistrite Liigasse viivast neljandast kohast Bundesligas. Täna saavutas Augsburg kodutribüünide ees 3:1 võidu Hamburgi üle, kuigi avapoolajal oldi kaotusseisus 0:1.

Hamburgi värava lõi avapoolaja üleminutil klubi kroonjuveel, Hollandi koondise poolkaitsja Rafael van der Vaart, söödu andis Artjoms Rudnevs. Eelnevalt oli Augsburg kohtumist domineerinud, teenides mitu karistuslööki ja pääsedes rohkem löögile kui vastane.

Teisel poolajal olid Augsburgi mehed sõiduvees. 50. minutil tegi Nikola Djurdjic hea eeltöö Halil Altintopile, kes lõi parema jalaga nahkkera Hamburgi meeskonna väravavõrku, paremasse alla nurka.

Augsburg jätkas aktiivset rünnakut ja 62. minutil kandsid pingutused vilja: Abdul Rahman Baba andis tsenderduse karistusalla, mille leidis üles Raul Bobadilla. Kuus minutit hiljem niideti karistusalas maha jällegi Djurdjic ja Paul Verhaegh realiseeris 70. minutil penalti, mis jäi mängu viimaseks väravaks.

Klavan oli algrivistuses ja mängis algusest lõpuni. Augsburgil on 12 mänguga koos 18 punkti, mis jätab nad praegu kuuendale kohale. Selja taga on kohe Schalke ja Hoffenheim (17), napilt eespool on Wolfsburg (23), M'gladbachi Borussia (20), Leverkuseni Bayer (20) ja Hannover 96(19). Bundesligat juhib turvalise eduga Müncheni Bayern, kellel on koos 30 punkti.