Mart TiisaarFoto: TEET MALSROOS
Võrkpall
1. detsember 2014, 20:21

26 punkti põrutanud Tiisaar: tunne on selline, et võiks kõvasti paremini mängida

Mart Tiisaare meeskond LEKA Volley sai Soome võrkpalli meistriliigas taas võidurõõmu tunda, kui pühapäevases mängus alistati kindlalt 3:0 Joensuu Liigariento. Tiisaar rääkis volley.ee-le, et eilsed vastased olid küll turniiritabeli lõpust, kuid näitasid hambaid ja madistamist oli küllaga.

"Endal läks täitsa hästi. Samas on tunne ikka sellinne, et võiks kõvasti paremini mängida," sõnas hiilgava mängu teinud Tiisaar. Diagonaalründaja arvele kogunes 26 punkti, kasuteguriks kujunes +20. Rünnakuid realiseeris Tiisaar 53%-liselt, kolm otsepunkti tõid nii edukas blokk kui palling.

LEKA Volley jätkab meistrivõistlustel 24 punktiga neljandal positsioonil. Liidrikohale tõusis 32 punkti kogunud Kokkolan Tiikerit, vaid ühe silmaga jääb maha ühe mängu vähem pidanud VaLePa, kolmas on 25 punktiga Raision Loimu.

Naiste meistrivõistlustel sai juba üheksanda järjestikuse võidu Salo LP Viesti, kui 3:1 mängiti üle LP Kangasala. Nurgaründaja Anu Ennok oli 16 punktiga (efektiivsus +10) oma naiskonna paremuselt teine punktitooja. Salo jätkab koduses liigas 26 punktiga kindlalt esikohal, järgnevad Hämeenlinna (19) ja Oriveden Ponnistus (18).