Targu Jiu Energia korvpallimeeskonna peatreener Antonis Constantinides.Foto: MARI LUUD
Korvpall
3. detsember 2014, 00:30

Eurosarjas Rockile kaotanud Rumeenia klubi peatreener: teadsime, et Rockil ei tule korvi alt suurt midagi (3)

Tartu Ülikool/Rockile korvpalli Eurochallenge'i sarjas 59:66 kaotanud Targu Jiu Energia peatreener Antonis Constantinides ütles mängujärgsel pressikonverentsil, et tema juhendatava meeskonna murdsid Rocki lõpuveerandi kaugvisked.

"Teadsime juba enne mängu, et Rockil ei tule korvi alt suurt midagi ja üldiselt nii läkski. Küll kartsime nende kolmepunktiviskeid. Lõpuks hakkasid need tabama ja kolmesed meile saatuslikuks saidki," rääkis Küprose kodankondne.

"Kokkuvõttes peame kaitsemänguga rahul olema, sest Tartut pole koduväljakul 66 punkti peal lihtne hoida. Panimegi rõhku peamiselt kaitsetegevusele, aga rünnak kannatas ja ei töötanud. Arvan, et võitu väärisid mõlemad võistkonnad," lisas Constantinides.

Eurochallenge'i B-grupis on Rockil nüüd enne kahte viimast vooru 3 võitu ja 1 kaotus, Targu Jiul on koos Ungari meeskonna Körmendiga 2 võitu ja 2 kaotust. Viimasel kohal on 1 võidu ja 3 kaotusega Sofia Lukoil Academic, kes teisipäeval sai silma pähe 76:63 võiduga Körmendi üle.

Constantinides uskus, et Targu Jiul on endiselt hea võimalus grupis kahe hulka tulla ja vahegruppi pääseda. "Tartul on siit seltskonnast kõige suurem eelis, aga üldiselt on kõik lahtine. Hea, et kaotasime täna Rockile väiksmalt, kui me neid kodus võitsime, sellest võib meile suur abi olla. Arvan, et väärime edasipääsu."

B-grupi esimeses voorus võitis Targu Jiu Rocki tänu suurepärasele viimasele veerandile 74:56.