Alar Varrak ei ole olukorraga rahul, kuid lepib asjaoludega.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Korvpall
3. detsember 2014, 14:08

Kalev/Cramol on kaks suurt mängu ühes päevas! Varrak: nõme olukord, kuid ei leidnud teist varianti (6)

Täna keskpäeval potsatas ajakirjanike meilikasti sõnum, kus oli kirjas, et Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramo mängib 20. detsembril koguni kahe vastasega – esmalt Ühisliiga raames kell 13 Saku Suurhallis Riia VEF-iga ja samal õhtul Eesti karika poolfinaalis kell 20.15 Rakveres kohaliku Tarvaga.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak andis Õhtulehele kommentaari, sõnades, et klubi ei leidnud muud varianti kasvõi ühe mängu ümbertõstmiseks.

"Jah, 20. detsembril on kaks mängu. Nõme olukord, kuid me ei leidnud muud varianti. Oleme üritanud muuta ühe mängu kuupäeva juba kaks kuud, aga no ei leidnud lõpuks teisi võimalusi ja täna pidi juba otsuse tegema," sõnas Varrak telefoni kaudu.

"Mänge ei saanud ümber tõsta ka järgmisesse aastasse. Jaanuar, veebruar, märts...meil on terve kalender mänge täis, kolme kuu jooksul on 32 mängu. Sõidame selle aja jooksul Siberisse ja Astana linna Kasahstanis. Graafik on selline," lausus ta.

Varrak ütles, et mängijatega kavatseb ta võimaluse korral laveerida nii palju kui saab.

"Eks see sõltub meeste tervisest ja vigastustest, keda mõlemas mängus kasutan. Ideaalne olukord kindlasti pole, pisut ennekuulmatu. Kuid peame hakkama saama," leidis Varrak.