Korvpall

Kalev/Cramol on kaks suurt mängu ühes päevas! Varrak: nõme olukord, kuid ei leidnud teist varianti (6)

LISA KOMMENTAAR

Huviline fänn4. detsember 2014, 23:26
See Eesti Korvpalli Liit võiks omadega küll p____e minna. Mis mõttes on Riia VEF süüdi?! No loota, et euroliigades ja sisus kindlasti Euroliiga ja EuroCup'iga võrdsel tasemel liiga ning kõigis neis kolmes korvpalliliigas mängivad satsid peavad arvestama mingi Eesti külakorvpalli "tähtsate" mängudega, on eestlaste eneseimetluse tipp!!! Ja VTB Ühisliigas on mäng Riia VEF-iga, ja veel kodus, ülioluline, eriti sellel aastal ülioluline, ja selle aasta turniiriseisu arvestades eriti. Mis mõte on sellisel Eesti korvpallikarikal, kus täna siiski vaieldamatult Eesti esiklubi peab juba sisse programmeeritult mängima teise satsiga?! No comments!!! Ja probleem on mängujuhtide ja keskmängijatega: Ülejäänud positsioonidel saab muidugi asendada. Elegar ja Machado mängivad VEF-ga mängus pea 40 minutit. Ja BC Rakvere Tarvas ei ole kindlasti nii kehva, et BC Kalev/Cramo vaid seitsme mehega mängides üle sõidaks. Just seitse-kaheksa meest on seda nn teist satsi kandud. Ja seda on siiski vähe.
123x3. detsember 2014, 16:42
Mõlemad mängud kaotab 40 punktiga.
vlj3. detsember 2014, 16:03
Karikat tuleks mängida nn teise ešeloniga , las nooremad ka mängivad.Iseasi kui palju vigastatuid selleks ajaks pingil on?
to asd3. detsember 2014, 15:38
VEFi mäng on kindlasti tähtis. Sealt on võimalik võit ära tuua. Karikaga on segasem seis. Ühelt poolt ei tähenda karikas Eestis suurt midagi. Teisalt kui Kalev/Cramo sealt enne finaali välja kukub, on parastamist kõvasti. Minu hing ütleb muidugi, et kogu aur tuleks panna VEFi mängu ja karikale võib sisuliselt käega luua. Las need, kes VEFiga väljakule ei saanud madistavad ja tulemus pole oluline.
asd3. detsember 2014, 16:01
nõus. cramole ei ole need karikamängud juba mitu hooaeg istunud, eelmine hooaeg tartus mängiti ka ilma puhkamata, tulid otse eurocupi mängult. cramo võitis viimati selle karika 2009 kui ma ei eksi.
asd3. detsember 2014, 14:33
kaks "suurt" mängu need nüüd küll ei ole. tähtis mäng on vaid VEFiga