Žiga Fifolt (nr 13) keeras Raplale seljaFoto: LAURA OKS
Korvpall
3. detsember 2014, 15:54

Uus hoop Raplale: sloveenist keskmängija pühkis Eestimaa tolmu jalgadelt (1)

Eelmise aasta sügisest Rapla Tyco meeskonna koosseisu kuulunud sloveenist keskmängija Žiga Fifolt lahkub täna Eestist ja tema suhted Rapla klubiga on lõppenud. Initsiatiiv klubivahetuseks tuli mängija enda ning tema agendi poolt, kirjutas basket.ee.

Info soovist meeskonnast lahkuda jõudis agendi vahendusel Rapla esindajateni pühapäeval, päev pärast suureskoorilist võitu KK Pärnu üle.

Kaks päeva toimusid läbirääkimised mängija ning klubi esindajate vahel ning lõpuks jõuti kokkuleppele. Raskes seisus, kus meeskonna eesliin on juba ühe suure löögi saanud [hiljuti peatati leping kanepi tarvitamist tunnistanud lätlase Kristers Zeidaksiga - toim], tuli Rapla Tyco mängija soovile vastu. Eile pidas mees viimase kohtumise  Rapla särgis ning täna lendab ta Sloveeniasse tagasi. Kus Fifolt oma karjääri jätkab, pole hetkel teada. 

Rapla mänedžer Jaak Karp säilitab olukorda kommenteerides endale iseloomulikku positiivset joont: "Ei saa salata, et Žiga soov meeskonnast lahkuda tuli nii mulle kui treeneritele üllatusena ning ebasobival ajal. Samas ei saa olukorda üle dramatiseerida ning tagasilöök meeskonnale on vaid ajutine. Mõned kandidaadid tühimiku täitmiseks korvialuses võitluses on juba silmapiiril.“