Korvpall

Korvpalliliidu peasekretär Kalev/Cramo absurdsest päevast: kui kedagi süüdistada, siis on see Riia VEF (7)

LISA KOMMENTAAR

prr8. detsember 2014, 15:49
Kas olete - Korvpalliliit ja Cramo- usklikuks hakanud, et pikka aega elasite ainul usus. Noo ei saa aru, noo ei saa aru.
................................4. detsember 2014, 10:32
Miks Tarva ei võiks Tallinna sõita.Sõber rõõmustab,et ehk saab kuidagi väsinud meeskonda võita. Sõber ole mees ja sõida Tallinna.
kelm3. detsember 2014, 22:33
egas mud kui tuleb k2ttemaksuks kuuevarbalistele korralik pakk panna. Bmbast on nats kahju aga....
12 meest ju on ,lisaks paar santi,simulanti?3. detsember 2014, 21:28
Aga on ju võimalik siiski see mäng kasvõi 7-8 ära mängida ja muideks on ka koht kuidas motiveerida Riia Vef-ga mängimisel,klubi juhtkond ja treenerid peavad välja käima veksli,et kui Riiat võidetakse ,siis parim punktiviskaja, parim lauavõitleja ja MVP meeskonnast saavad karikamängust priiks,sama võiks kehtida ka parimale vahetusest sekkunud (ütleme varumeeste) mängija suhtes.
Küll näete ,kuidas hakatakse lammutama,peaasi ,et pimedasse kõledasse Rakvere lihakombinaadi tapamaja haisusisse mitte sõita. Aga karikas võib ka vahelduseks kellegi teiselegi kuuluda,pole suurem kaotus,see ei anna meile ei olümpia lisakohta ega kohta euroliigas.
...3. detsember 2014, 19:14
Ei saa aru kuidas süüdi VEF, ei saa ju lootma jääda selle peale, et ehk VEF muudab aega. Algselt oli ju Cramo poolt selline jutt et küll me saame aega muuta.
kanister3. detsember 2014, 17:39
Tarvaga mäng kaotatakse nagunii, milleks tappa põhimehi sedasi? Niigi mehed osad vigastatud. Kas Kanguri näide on unustatud?
asd3. detsember 2014, 18:18
Tarvas kaotab mängu niikuinii, isegi Kalevi pingimeestega. Sellega nõustun.