Tallinna Selver - Alexandroupolise Ethnikos 0:3Video: Mati Hiis
Võrkpall
4. detsember 2014, 22:58

ÕHTULEHE VIDEO ja GALERII | Kreeklased ei võitnud, vaid Selver kaotas. Orav: vast tuleb Kreekas ära

Tallinna Selveri sammus Challenge Cup kohtumises Alexandroupolise Ethnikosega "nokk kinni, saba lahti" rütmis. Kord ei töötanud rünnak, siis ei saadud kätte serve ja nõnda saadi kindel 0:3 kaotus.

Kui Selver ja Kreeka klubi Audentese spordisaalis (Selveri harilik koduhall Tondirabas on seoses iluuisutamisvõistlusega jää all) platsile jooksid tundus kõik minevat soodsat rada. Martti Rosneblatti tugevad hüppelt servid, peatreener Rainer Vassiljevi poolt eelnevalt välja toodud Ethikose nõrkus, viisid Selveri avageimis 13:10 ette.

Otsustavat edu aga sisse võtta ei suudetud ning kreeklased tulid vaikselt mängu tagasi. 23:23 viigiseisul ei leidnud Andres Toobal tõstega üles diagonaal Lincoln Williamsit ja järgneval rünnakul virutas terve geimi väljaku piiride tunnetamisega hädas olnud austraallanne palli kaugelt auti, kinkides avageimi võidu külalistele.

Teisest geimist pole mõtet rääkidagi: seisult 3:4 lagunes täielikult selverlaste servi vastuvõtt ning montenegrolasest nurgaründaja Bozidar Cuk sai virutada seitse järjestikkust pallingupommi – 3:11. Lõppseis masendav 10:25.

Enam hullemaks minna ei saanud ja kolmas geim oli taas tasavägine, ent tulemus kokkuvõttes sama: otsustavatel hetkedel eksis taas Selveri diagonaalründaja, seekord Williamsi välja vahetanud Oliver Orav ja tallinlased jäid alla 26:28, kokku 0:3

"Mängumeeste punktidel ei löönud nad ühtegi ära. Meie eksisime, esimeses geimis Lincoln, viimases kahjuks Oliver," sõnas pärast kaotust Vassiljev

"Kolm geimpalli (kolmandas geimis – toim.) – ühe oleks pidanud ikka ära lööma," ohkas pärast matši Orav "Meil on väga palju tõuse ja langusi. Võiksime stabiilsemad olla."

Mida oodata 17. detsembri korduskohtumisest, kus vaenulik publik pritsib kuulduste kohaselt selverlaste pihta tatikuule? "Alla me andnud ei ole. Loodetavasti saame nädalavahetusel (Selver võõrustab ühisliigas Ozolniekit ja Jelgavat) positiivse emotsiooni," hindas Orav, et kõik on võimalik.