Sten-Timmu Sokk viskel.Foto: MATI HIIS
Korvpall
5. detsember 2014, 21:16

Tarvas rebis neljandal veerandajal Raplal eest ära, et võtta järjekordne võit (1)

TYCO Rapla suutis kolm veerandaega võidelda võõrsil Rakvere Tarvasega kui võrdne võrdsega, aga viimasel veerandajal sai seitsme mehega mänginud Rapla jaks otsa ja pidi tunnistama Tarva paremust 73:65.

Enne poolaja lõppu vahetus liidriseis mitu korda, pärast teist veerandaega oli tablool seis 33:30, Tarva kasuks. Kolmanda veerandaja lõpuks oli Rapla kahe punkti võrra lähemale jõudnud, kuid viimasel veerandil tehti lubamatuid pallikaotusi ja seitsmemeheline koosseis ei suutnud lauas David Haughtonit peatada. Tuleb laita ka Rapla leegionäri Ernestas Ezerskist, kelle energia oli küll piiritu, kuid visketabavus (17/4) kohutav.

Rapla kirstunaelaks said pallikaotused, mida tehti 14 Tarva 8 vastu. Lauavõitluses jäädi alla vaid kolme lauapalliga (44-41), viskeprotsendid olid mõlemal meeskonnal nigelad.

Tarva resultatiivsemad mehed olid tavapäraselt Brandis Raley-Ross (18 punkti), Sten-Timmu Sokk (17 punkti, 8 rs, Mario Paiste (14 punkti) ja lauas lammutanud David Haughton (16 punkti, 14 lauda, neist 8 ründelauast). Mänguaega said kaheksa meest.

Rapla leerist said kahekohalise arvu punkte kirja mängujuht Rait-Riivo Laane (19 punkti) ja tublilt Meistriliigasse naasnud Janar Soo (16 punkti), hädavaevu ka Ezerskis (10 punkti). Rait Keerlesel oli 6 punkti ja 9 lauapalli.

Tarval on nüüd Alexela Meistriliiga turniiritabelis 7 võitu ja 6 kaotust, Raplal on kaotusi ja võite võrdselt 6.