Bernie Ecclestone (paremal) andis mõista, et Sebastian Vettel oleks võinud jonnimise asemel rohkem sõidule keskendudaFoto: NICOLAS LAMBERT
Vormel 1
8. detsember 2014, 18:04

Vormel-1 boss sakutas Sebastian Vettelit

Vormel-1 pealik Bernie Ecclestone märkis tänavuse hooaja ametlikus kokkuvõttes, et on neljakordse maailmameistri Sebastian Vetteli suhtumises "pisut pettunud".

"Olen Sebastiani tulihingeline toetaja, kuid olen tema suhtumises pisut pettunud. Ma arvan, et see on võrreldes varasemaga muutunud," kritiseeris Ecclesone sakslast, kes tema hinnangul loobus Mercedese ülemvõimu nähes liiga kergelt võitlusest ja hakkas selle asemel hoopis jonnima.

"Ta käitus nagu löödud tüüp, kuid tegelikult ei ole ta seda, selline ei ole tema mentaliteet. Tegelikult on ta võitleja, ja just seda tahtnuks ma rohkem näha."

Karme sõnu jätkus Ecclestone'il ka Ferrari ja Fernando Alonso aadressil, see-eest Mercedese pilootide omavaheline kemplus teenis talt kõige kõrgema hinnangu. Siiski nentis vanameister, et kui Mercedes poleks lubanud Lewis Hamiltonil ja Nico Rosbergil omavahel võidu sõita, olnuks lõppenud hooaeg "tõeliselt närune".