Sergei Terehhov on Nõmme Kalju uus peatreener.Foto: ARNO SAAR
Jalgpall
10. detsember 2014, 13:42

Nõmme Kalju peatreeneriks sai varasema tippmeeskonna juhendamise kogemuseta Sergei Terehhov (2)

Nõmme Kalju jalgpalliklubi teatas, et ametist vabastatud peatreeneri Igor Prinsi ameti võtab üle senine spordidirektor Sergei Terehhov, kellel puudub varasem tippmeeskonna juhendamise kogemus.

Eesti ekskoondislase Terehhovi kõrval jätkab abitreenerina mullugi sama tööd teinud Zaur Tšilingarašvili kunas väravavahtide treeneri töö antakse Siim-Sten Palmile.

"Mul on hea meel, et saan alustada oma peatreeneri karjääri just Nõmme Kaljus. Olen olnud kuue aasta jooksul Kaljus erinevates rollides, kuid nüüd ootab ees uus ja tõsine väljakutse. Arvan, et pika mängija karjääri jooksul saadud kogemused on peatreeneri rollis mulle suureks abiks," sõnas Terehhov.

"Meie kohus areneva jalgpalliklubina on usaldada Kalju noori kasvandike ja treenereid, kes on aastaid Nõmme Kalju identiteeti oma tegevuse kaudu edasi kandnud. Usume, et UEFA kõrgeimat treeneritunnistust omav Sergei Terehhov, kes on nii mängija, treeneri kui ka spordidirektorina Kaljut aastaid esindanud, saab olema just selline peatreener, keda esindusmeeskonna juures praegu enim vajame," lausus Kalju president Kuno Tehva.

Terehhov esindas mängijakarjääri jooksul Eesti klubidest Pärnu Tervist, Tallinna Sadamat, Tallinna Florat, Tallinna TVMK-d ja Nõmme Kaljut. Välisklubidest Bergeni Branni (Norra), FC Hakat ja FC Honkat (Soome) ning Jaroslavi Šinnikut (Venemaa). 2004 tuli ta Hakaga Soome meistriks.