Silver Leppik.Foto: ALDO LUUD
Korvpall
10. detsember 2014, 21:42

Silver Leppik Kalev/Cramo võitmisest: hakkasime endasse uskuma (1)

Pärnu võitis täna korvpalli Balti liigas Keilas toimunud kohtumises A-grupi liidrit Kalev/Cramot 83:73 ja lõhkas sellega tõelise üllatuspommi. Üheks võidu peaarhitektiks oli Silver Leppik, kes tõi 17 punkti, sealhulgas tabas ta neljandal veerandajal järjest kaks kaugviset, mis viisid Pärnu turvaliselt ette.

"Teadsime, et Kalevi vastu on alati raske, aga samas lähme igat mängu võitma. Ja mäng ise näitas, et kui hakkas hästi minema, siis hakkasime endasse uskuma. Meil on nendega varem üsna sarnased mängud olnud, oleme teisel poolajal alati murdunud. Täna ei murdunud!" rääkis Leppik pärast kohtumist Õhtulehele.

Hoolimata sellest, et Pärnul oli puudu jõuline ääremängija Renato Lindmets, saadi samuti mitmete puudujatega Kalevi eesliini vastu hästi hakkama. "Võitlesime hästi. Pealegi pole neil Kristjan Kitsing ja Reinar Hallik erilised pukivennad, vaid Rolands Freimanis toimetas korvi all rohkem," ütles Leppik.

Ootamatu võiduga tõusis Pärnu taas Balti liigas edasipääsukonkurentsi. Praegu kahe võidu ja viie kaotusega A-grupis eelviimasel kohal asuval Pärnul seisavad veel ees mängud Jurmala, Riia Baronsi ja Pasvalyse Pieno zvaigzdesiga, millest kaks esimest vastast on kindlasti hammustavad.