Alar Varrak (keskel).Foto: TIINA KÕRTSINI
Korvpall
10. detsember 2014, 22:34

Alar Varrak kaotusest Pärnule: paanikat on mõtet tekitada siis, kui me tänasest ei õpi (3)

Täna korvpalli Balti liigas Pärnult esimese kaotuse saanud Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ütles pärast kohtumist, et erinevalt varasemast polnud kalevlased mänguks valmis.

"Arvasime, et küll see võit lõpuks ära tuleb, aga kui endast 100 protsenti ei anna, siis ei tule. Pärast oli juba raske, Pärnu sai enesekindluse kätte," rääkis ta. Lõpuks olid Kalev/Cramo kaotusnumbrid 73:83.

"See oli sellel hooajal esimene kord, kui mäng jäi võitluse taha. Kohe algusest oli tunda, et täna oli midagi teistmoodi. Aga paanikat pole mõtet esialgu tekitada. Põhjuse leiab siis, kui me ei suuda sellest õppust võtta," lisas Varrak.

Viimasel ajal ongi Kalev/Cramo vorm langusteel olnud ja pooleteise nädala tagune võit Ühisliigas Nymburki üle oli Varraku sõnul meeldiv kõrvalekalle. Nüüd on klubil pisut aega mängimise ja reisimise kõrvale tugevaid treeninguid teha, sest järgmine matš on alles 16. detsembril Balti liiga Jurmala vastu.

Keeruline seis on ka vigastustega. Keskmängija Frank Elegar lõpetab homme jalale tehtud ravikuuri ja pärast seda otsustatakse, kas ta saab uuesti treeninguid alustada. Leedu koljat Mindaugas Kupšas käib küünarnukiga pidevalt uuringutel, kuid arstid ei suuda kuidagi probleemile diagnoosi panna.

Armands Škele tegi pühapäeval Moskva oblasti Himki vastu taas häda reiele ja läheb magnetuuringule. Kuu aega küünarnukivigastusega väljas olnud Rain Veideman tegi seevastu täna esimese visketrenni, aga võimalus, et enne jõule platsile naaseks, on üpris väike.