Spordivaria

Peatreener 0:17 kaotusest: Rootsi tuli täiega panema ja meil sai jõud otsa (18)

LISA KOMMENTAAR

bill13. detsember 2014, 21:44
Mulle ka see kriitika ala koht ei istu,jabur.Ehkki,mängu vaatasin ja pildis nägin nõrkusi.Reeglina ründajat võeti kolmekesi peale ja karistusalas alati keegi vaba...mm-i taseme juures??tase selgelt halvem,treener vahetusse ja strateegia uus tulevaks aastaks.ala väga lahe ja võimalik harastada ka kasinama rahakotiga noorel nii et jõudu.4-finaal siiski hea tulem!!
Mik12. detsember 2014, 18:17
Piinlik kui kibesunud on mõned tegelased ikka. Kui ala ei huvita, siis ära loe uudiseid ja ära virise. Nagu näha, siis huvi ikka on tegelikult aga tunnistada ei julge ja nüüd virisetakse siin kommentaariumis.
Saalihoki ei ole OM ala. Ainukesed elukutselised ja pool-elukutselised mängijad on vaid Rootsil, Soomel ja Sveitsil. Midagi ka Tsehhil ja Norral. Samas on eemise MM-i neljas meeskond Saksamaa suures osas mängijate omakuludega sin. Sama ka mitmel teise riigilgi. Kuulsin, et Saksamaa staar-vennad Holzid jäid sellepärast tulemata, et ei olnud nõus maksma kontrlliturniiri kulusi Lätis MM kulusi Rootsis kuigi ise elavad samas seal.
Mina olen küll Eesti koondisega siiani rahul ja loodan, et nad toovad veel mõnegi võidu ära.
teadja12. detsember 2014, 15:18
saalihoki ju lihtsalt harrastusspordiala nagu iga tervisesport eestis. Saame kokku oma vabast ajast, teeme trenni kuidas jõuame, loomulikult töö kõrvalt ja nohh, võimalus MMile eestit esindama minna, miks ka mitte:) Eestis käivad kõik enamus pallimängu meeskondade mängijad ikka tööl ning mõned üksikud mängijad saavad ka natuke mingeid boonusrahasi, loomulikult ei tea kust august muidugi kuid ütleme kokkuvõtteks et ikkagi tublid, vähemalt ei laaberda ja joo mööda pargialuseid kus neid nö. värina roboteid küllaga liikvel on;) Edu kõigile;)
Raivo12. detsember 2014, 17:42
Halb seletus! Rootsis ja Soomes mängijad küll ei mingit korralikku palka ei saa.
võrdlus12. detsember 2014, 15:06
Võtke ükskõik mis pallimängu ala ja pange Eestlased maailmameistritega mängima olukorras, kus te olete enne mänginud maailma 3, 4, 5 võistkonnaga. Või noh vahet pole pange lihtsalt mängima. Eesti- USA korvpall, võrkpall Eesti- Brasiilia (see on muidugi natuke teine mäng) nt, käsipall Eesti vs Pranstusmaa, jäähoki Eesti- Kanada. Kusjuures nendes mängudes saavad eestlased veel mängimise eest palka (valdavalt) ehk pm profid vs profid. Eks arenemusruumi on kõigil. Tähtis on, et eestlased hoiaksid ühte ja toetaksid üksteist. Olenemata tulemusest. Maha saab alati materdada, kuid kas see teeb midagi paremaks?
Norm12. detsember 2014, 11:50
Kuidas on võimalik teha Eestis mingit korralikku arengut? Siin seda Liit ei suuda korralikult organiseerida. Kõike, mida on poistele antud nad ka võtavad. Siin pole sellist kiirust ja taset ning ei tulegi kui selles pole eelkõige huvitatud Eesti Saalihoki Liit. Kui poisid tahavad saavutada midagi ja areneda peavad nad minema Šveitsi, Rootsi, Soome. Ükskõik kuhu, aga mitte jääma Eestisse. See on see tõde. Põhimõtteliselt seis selline, ära ela kodus, siis sa saavutad midagi ning siis su tase tõuseb! Teab keegi seda seestpoolt?! Ainuke, mida rahvas siin teeb on kritiseerib ja hindab. Korraldage laagreid, tugevamaid trenne, tooge välismaalt treenereid, tehke korralikki tingimusi. Võimalusi palju, aga keegi ju ei tee seda! Nii, et võrrelge neid alasid palju soovite ja neid riike. Kahjuks truuks jääda oma riigile ja olla kõrval ka siis, kui on kaotus pole EESTI RAHVA KOHTA! Kahju, tõesti! Rohkem heatahtlikkust rahvas!
to norm ...12. detsember 2014, 11:26
mis edekabelist sa siin jahud?
väga hea näide väikeriigi saavutusest on nt Islandi käsipall.
2008 Pekingi OM-l hõbe; 2012 London 5. koht ( 2. Rootsi), elanikke ainult 300 000!!!
See on saavutus!
20 aastat "loksub" Eesti saalihoki ühes ja samas rütmis ilma muudatusteta.
Tööd on vaja teha, mitte jalutuskäike vabas looduses.
Norm12. detsember 2014, 10:45
Muidugi isegi kui nad poleks puhanud, oleks kaotus suurelt, aga ei saa meie taset võrrelda Rootsi omaga. Nende poisid on sellise kiirusega mänginud lapsest saati. Parimad treenerid, trennid iga päev või lausa mitu korda päevas ning palju muid faktoreid. Nad on tõesti tublid ja andekad.
Norm12. detsember 2014, 10:40
Rootsi on mitu päeva puhanud :)
krt12. detsember 2014, 10:38
ega see Rootsil ka esimene mäng polnud
vot 12. detsember 2014, 10:26
0-17 pole paha,seda oligi oodata pool koondisest ju Sparta ja EMÜ turistid
Norm12. detsember 2014, 09:57
Naljakad inimesed. Saalihoki vähemalt jõudis selleni, et "Bayern" taolistega üldse platsil olla. Üks vähestest spordialadest, kus Eesti on edetabelis. Sellised nagu Teie näitavadki, milline on rahva toetus. Piinlik sellise rahva pärast! Poisid mängisid maailmameistri vastu, neil oli viis päeva järjest mängud ning iga päev tõsine vastane. Selle asemel, et kritiseerida minge ja saavutage oma elus midagi.
Hoian Teile pöialt poisid! Pead püsti.
Raumo12. detsember 2014, 09:48
Jah tõesti huvitav mis Eesti-Rootsi jäähokimängu lõpptulemus oleks? Täna päeval Eesti jäähokikoondist ei isegi lasta platsile koos Rootsi koondisega!
RT12. detsember 2014, 07:20
MM finaalturniir ja veerandfinaalid-kõlab uhkelt,aga tegelikult tegeletakse mingi totra alaga,mis oleks paras eelkooliealistele harjutamiseks enne hokitrenni siirdumist. Tasemevahe esiotsa ja ülejäänute vahel näitab ka midagi.Mehed pange uisud jalga ja minge peale tööd päris hokit mängima ,ärge siblige plastpallikest taga ajdes ja värava ees põlvitades kossusaalis!
Auch! Valus..ja Häbi12. detsember 2014, 06:52
Vabandusi otsivad kõik! Aga ,et 0:17 Eesti kahjuks.. See on kohutav tulemus. See oleks sama,et Ida-Virumaa maakad panna mängima jalgpalli FC Bayern Müncheniga!
Palka saadakse ikka tulemuste eest! Mitte niisama logelemise eest.
Norm12. detsember 2014, 11:59
Võib küsida, mis palgast on juttu? :)
jaamaülem12. detsember 2014, 00:26
Jõudu pole teil olnudki. Lõpetage Eesti häbistamine! Kui keegi sponsor on teile raha andnud makske see kohe tagasi. Waterloo !!
argo11. detsember 2014, 23:34