Kadri LehtlaFoto: STANISLAV MOSHKOV
Talisport
13. detsember 2014, 10:35

Kadri Lehtla ootamatu küsimus Facebookis: kas peaksin sportlaskarjäärile punkti panema? (18)

Kadri Lehtla jaoks pole laskesuusatamise MK-sari alanud uust parimal võimalikul moel ning eilse Hochfilzeni 90. koha järel esines ta oma Facebooki leheküljel ootamatu küsimusega: "Küsimus suurele ringile: Kas ma peaks sportlaskarjäärile punkti panema?"

Küsimuse kommentaariumis avab Lehtla ka pisut tausta: "Ma lihtsalt hakkan vist kaotama usku, sellesse millesse olen alati uskunud."

"Kui ma veel noore plikana siiralt uskusin, et minust saab ka üks oma ala tippudest maailmas ning selle nimel ka usinalt tööle hakkasin. Siis uskuge mind, lihtsalt sportlase usinusest ja tahtmisest jääb väheks. Ma ei anna kunagi kergelt alla ning mul on liiga kõrge valulävi, aga kuskilt maalt see üks kord murdub."

Üldiselt laidetakse Lehtla loobumisplaan kommentaariumis maha, näiteks mäesuusataja Deyvid Oprja kirjutas: "Keset hooaega püssi põõsasse viskamine pole minu arust küll mõistlik, kui sul tervis korras on siis lase edasi. Tõmba ennast käima uuesti ja naudi sportimist nägu naerul, sest selleks sa ju seda teedki. Mossitades ei tule midagi välja. Bujaka. Libedaid suuski ja kindlat kätt sulle!" ning endie suusahüppaja Kaarel Nurmsalu lisas omalt poolt:

"Ehhh.... ma olin eelmine aasta samal ajal voodis pikali ja ´´nautisin´´ operatsiooni järgset sisundis..... veel olümpial olin sitt... Aga kevadel.... läksin puhkusele ja taskus oli nii mõnigi õnnestumine! ....Restart ja uuele tõusule!"