Michael Schumacher. ArhiivifotoFoto: TONY GENTILE
Vormel 1
13. detsember 2014, 11:43

Teinegi suursponsor hülgas Michael Schumacheri (5)

Möödunud aastal suusatades peaga vastu kaljunukki kukkunud ning ränki vigastusi saanud Michael Schumacherit on tabamas ka finantsilised hoobid, nimelt on ta lühikese aja jooksul jäänud ilma kahest suursponsorist.

Kui varem teatas lepingu lõpetamisest Saksamaa mineraalveefirma Rosbacher, siis nüüd on Bluewini portaali andmetel teinud sama ka moebrände Navyboot ja Jet Set omav Phillipe Gaydouls. Väidetavalt maksis Gaydouls Schumacherile aastas viis miljonit eurot.

"Olukord ei ole Schumacheri sponsorite jaoks meeldiv: ühelt poolt makstakse välja miljoneid eurosid, kuid õnnetusest saadik pole vastu saadud mitte midagi," kirjutatakse Bluewinis.

"Kuid kas nad peavad sellises olukorras vormel-1 legendist lahku lööma? See on kahe otsaga asi. Ühelt poolt on igal sponsoril oma majanduslikud huvid, mida tuleb järgida, teiselt poolt ei jää avalikkusele sinust just parimat muljet, kuid keerad Schumacherile sellises keerulises olukorras selja."

Schumacheri taastusravi toimub tema Šveitsis asuvas, sisuliselt koduhaiglaks muudetud villas, kus tema eest hoolitsevad pidevalt 15 tippspetsialisti. Nende varustusele ja palgale kulub igal nädalal ligi 125 000 eurot