Wilson Chandler blokkimas Norris Cole'i.Foto: David Zalubowski
Korvpall
13. detsember 2014, 18:09

Oklahoma City Thunder kiikab Denver Nuggetsi ääremängija poole, et meeskonda veelgi tugevdada

Sports Illustratedi väljaande andmetel on NBA üks tugevamaid meeskondi Oklahoma City Thunder aktiivselt läbi rääkimas Denver Nuggetsiga, et tuua superstaaride Kevin Duranti ja Russell Westbrooki kõrvale ääremängija-tagamängija Wilson Chandler.

Westbrook ja Durant pidid vastavalt käe- ja jalavigastuse tõttu viibima tänavuse hooaja alguses mitu mängu varumängijate pingi peal, riietatud ülikondadesse. Selle aja jooksul olid nad sunnitud vaatama, kuidas Thunder kaotas järjestikku kuus mängu (võitude-kaotuste suhe oli hädine 3-12) ja nende väljavaated karmis Läänekonverentsis olid pehmelt öeldes nigelad.

Nüüd on Thunderi päästjad tagasi tulnud ja meeskond on suutnud võtta järjest viis võitu , mille tõttu ei ole nad kaugel play-off'idesse viivast kaheksandast kohast (Pelicansil on 11 võitu ja 11 kaotus, Thunderil 10 võitu ja 13 kaotust). Ometi sai pausi ajal selgeks, et vahetusmeestest Reggie Jacksonist ja Jeremy Lambist ei piisa kui on soov olla kevadel suurim tiitlinõudleja.

Seepärast ongi Thunderi peamänedžer Sam Presti helistanud aktiivselt meeskondadele, et tuua tugevdust eelkõige number kahe - viskava/kaitseva tagamängija - positsiooni peale, kus mängib praegu noor Andre Roberson, kelle ründeoskused jätavad kõvasti soovida.

Varasemalt New York Knicksis ja NBA liigaseisaku ajal Hiinas mänginud Wilson Chandler on mitmekülgne 2.03 väike äär-tagamängija, kes on senise karjääri jooksul visanud ühes mängus keskmiselt 13.7 punkti ja võtnud maha 5 lauapalli. Ta on tegemas Nuggetsis praegu tublit hooaega ja näib, et Chandleri vahetustehingu jaoks peab Thunder loobuma vähemalt mõnest talendikast noorest, eelkõige on kuulujuttudest läbi käinud Lambi, Robersoni ja Perry Jones III nimed.