Pärnakad juubeldavadFoto: Tarmo Haud
Võrkpall
13. detsember 2014, 20:07

Karikavõitja Nõmmsalu: kuklas oli kohustus võita

Tänases võrkpalli karikafinaalis Pärnu meeskonnale 11 silma toonud Jaanus Nõmmsalu tõdes, et pärnakatel oli hooaja esimese tiitli võitmisel õnne.

Pärnu lasi mitu korda TTÜ võistkonna plindrist välja, ent lõpuks suudeti siiski 3:1 oma võtta. "Kuidagi kangutades tuli. Meie poolt ei olnud just väga ilus esitus. TTÜ mängis väga hästi, kohati õnnestus neil suurepäraselt. Vahepeal oli paha tunne platsil olla. Aga lõpp hea, kõik hea," võttis Nõmmsalu tõusude ja mõõnadega kulgenud mängu kokku.

Kui vastased nõnda hästi mängisid, kuidas siis suvepealinlased võita suutsid? Nurgaründaja sõnul peitus vastus kõrvade vahel: "Pärnu pole ammu midagi võitnud ja taga kuklas oli väike kohustus. Võistkond on tegelikult hästi komplekteeritud ja mehed ise ka tunnevad, et oleme võitu väärt."

Nüüd on kork pealt lastud ja Nõmmsalu sõnul võib mõelda ka kevadel Eesti-Läti ühisliiga ning koduste meistrivõistluste võitmisele. "Kolm erinevat võistkonda on võitnud viimastel aastatel kolm erinevat tiitlit. Meil on nüüd see üks käes, saame veidi rahulikumalt teisteks valmistuda. Loodetavasti tuleb lisa," sõnas ta.