Mõtlik Brendan RodgersFoto: OLI SCARFF
Jalgpall
14. detsember 2014, 20:21

Brendan Rodgers: mängu parimaks valiti Unitedi väravavaht - see ütleb kõik!

Liverpooli peatreeneri Brendan Rodgersi pea kohal rippuv kirves hakkab vaikselt aga kindlalt mehe kaelani jõudma - teisipäeval Meistrite liigast välja pudenenud Liverpool kaotas täna vihatuimale kodusele rivaalile Manchester Unitedile 0:3.

Rodgers üritas taaskord teha kehva tulemuse juures head nägu ning kinnitas, et ta ei tunne jätkuvalt mingit survet (kuigi eelmisel hooajal viimaste voorudeni tiitli eest võidelnud Liverpool on hetkel alles 10. kohal - toim).

"Suvel toimusid meeskonnas tohutud muudatused ning võtab aega, et oma mäng üles leida," korrutas Rodgers tänagi oma viimaste nädalate peamist sõnumit.

"Kuid kõige olulisem asi oli täna minu jaoks see, et suutsime luua võimalusi - suuremal osal hooajast pole me olnud piisavalt loovad, täna oli selles plaanis ilmselt meie parim esitus."

"Minu arvates ei olnud tegemist 3:0 mänguga. Esimesel poolajal olime meie parem meeskond, kuid kahjuks lubasime neil lüüa selliseid pettumustvalmistavaid väravaid - minu arvates ütleb mängu kohta kõik ära fakt, et parimaks mängijaks valiti Unitedi väravavaht David De Gea."