Korvpalli EMi maskott Frenkie.
Korvpall
15. detsember 2014, 17:07

Korvpallikoondise EM-mängudele saab nüüd pileteid osta ka Läti müügisüsteemi kaudu!

Täna algas rahvusvaheline piletimüük kõigile järgmise aasta septembris Riias peetavatele korvpalli EMi 15 alagrupimängule. Nõnda suurenes Eesti koondise mängude külastamiseks kohtade valikuvõimalus veelgi.

Kui Eestile broneeritud kohtade seas pole alumise tasandi küljetribüünil enam vabu pääsmeid järel, siis Läti võrgu kaudu ostes on see võimalus vähemalt teatud sektorite osas olemas. See ei puuduta vaid mängu Eesti - Läti, millele on avalikku müüki tulnud vähe pääsmeid ning praktiliselt on tegemist kehvemate kohtadega.

Avalikku müüki tulnud pääsmete näol pole tegemist kohtadega, mis oleks näiteks Eestist praegu üle jäänud, nende ostmisel peab arvestama asjaoluga, et teisi Eesti fänne ei pruugi olla kõrval või läheduseski. Meie korvpalliliidule broneeritud kindlates sektorites välja ostmata jäävad piletid lähevad vabamüüki alles mitme kuu pärast.

Avaliku müügi kaudu Lätist ostes tuleb arvestada ka asjaoluga, et piletite eest krediitkaardiga tasudes tuleb piletitel käia kas Lätis mõnes spetsiaalses müügipunktis järel või lasta kulleriga 12 euro eest endale koju kätte toimetada. E-posti on PDF-pilet võimalik saada vaid mõne Läti panga kaudu tasudes. Avalik müük toimub internetiaadressil www.bilesuserviss.lv.

Eestis jätkub piletite müük Sportlandi kauplustes, alates 29. detsembrist on pääsmed saadaval ka Piletilevis. Küll on Piletilevi kaudu juba praegu võimalik soetada pääsmeid neile 10 Riias peetavale mängule, kus Eesti pole üks osapool.