GERT KULLAMÄE Foto: ALDO LUUD
Korvpall
18. detsember 2014, 07:00

Eurosarja vahegrupp viib Gert Kullamäe tuttavatele radadele

Tartu Ülikool/Rock sai hoolimata viimase vooru 81:83 kaotusest Körmendile korvpalli Eurochallenge'i sarja B-alagrupis esikoha ja teisipäeva hilisõhtul selgusid ka kõik Rocki vastased vahegrupis: Saraatovi Avtodor (Venemaa), Den Boschi Shoeters (Holland) ja Frankfurdi Skyliners (Saksamaa). Rocki peatreener Gert Kullamäe andis igale vastasele lühihinnangu.

Saraatov: "Tugev sats, Ühisliiga keskmik. Niivõrd-kuivõrd mängisime eelmisel hooajal Samaara Krasnõje Krõljaga, kes oli umbes sama tasemega ja võitsime kaks korda. Miks mitte ei võiks me seda uuesti korrata. Nende asemel oleks me võinud kokku minna ka Astanaga, aga puhtalt nimede pealt on neid raske võrrelda. Vähemalt on Saraatov meile lähemal, ei pea nii kaugele reisima."

Tuntumad mängijad: Kirilo Fessenko, Courtney Fortson, Jeremy Chappell.

Den Bosch: "Päris huvitav kokkusattumus, minu endine koduklubi. Peatreeneri (Samuel Jones – toim) ja abitreeneriga tulime koos Hollandi meistriks, mänedžer on mu parimaid sõpru. Ajavad meiega sarnast joont – suur osa mängijatest on hollandlased, täienduseks on vaid kolm ameeriklast. Kindlasti mängitav vastane."

Tuntumad mängijad: Kees Akerboom, Arvin Slagter.

Frankfurt: "Minule samuti tuttav koht Saksamaa aegadest, juhendajat Gordon Herbertit tean hästi. 8-9 välismaalast, tüüpiline Kesk-Euroopa meeskond. Võrreldes 10 aasta taguse ajaga pisut nõrgemaks muutunud, aga ohtlik vastane sellegipoolest."

Tuntumad mängijad: Mikko Koivisto, Aaron Doornekamp.