Spordivaria

Loe, kelle Eesti spordiajakirjanikud valisid aasta parimateks (9)

LISA KOMMENTAAR

Ajakirjanikud valisid oma toodangu - M Ä G I . nimi mis kõlas meedias järjepidevalt, isegi naistekas.21. detsember 2014, 11:42
Kergejõustikuliit tegi sarved Kanterile ja seda Fair Play mängureeglitega "kergelt" vastuollu minnes. Muidugi vajas 400 m-tj. uuendamist ja medalit EMlt samuti, aga Kanter oli selgelt parem kogu hooajal (vaid EMi medalid võrdsed), IAAFi TOP viies on Kanter 3., Mägi sinna napilt ei pääsenud ja oli edetabelis 6., EMi võitja Hussein on 4. Kanter oli maailmajagude karikavõistl. võitja, tõkkespets 4.
Kui spordis on tulemusi võimalik hääletada, siis oleme küll ...
jama19. detsember 2014, 16:29
Mis taldriku loopimine?! Nabi oli MMl pronks! Alakandepinda oli väga lihtne näha kui eelmine aasta presidentidest, ministritest kuni hollywoodi näitlejateni maadluse korvaldamise vast protestisid. Kuigi eestis ajakirjandus nagi tagasivalimis voimalust nulli juures, valiti maadlus olumpiale tahasi juba esimeses ringis.ja miks? Sp et maadlusega tegeleb maailmas 30 miljonit inimest ligi 200 riigis.
mis nüüd lahti!!!!19. detsember 2014, 15:43
Kus on kuulsusrikas jalkakoondis, kes valmistab meile AINULT AJALOOLISI HETKI ja VÄRAVAID (kui saavad umbes viis korda värava alt järjest uhada) . Nad ju pea aegu võitsid San Marinot. Paar aastat tagasi piisas parima võistkonna tiitliks pääs EM KVALIFIKATSIOONI PLAYOFF-i. Kuigi võrgukad pääsesid EM FINAALTURNIIRIL (kuhu pääseb 16, mitte kogu euroopa 24) alagrupist edasi. Ja jälle võrgukad jalkast eespool!!!!! Mis jama on, ei saa aru. Ilmne ebaõiglus. Mille eest!!!!!
See "kuiv taldriku loopimine" on võimsamate meeste (eestlaste!) medaliala.19. detsember 2014, 15:34
Medaliala - olümpial, MM ja EM-võistlustel jt. suurvõistlustel. Hädaldamine pole tugevate pärusmaa, solvunutel oli võimalus "valida". Elu läheb edasi. Huvitav, et treenerina kahe MM-medali kaasautor V. Kirpu "valiti" ka tahaplaanile. Ei ole "Häbi lugu ikka küll" - loomulik!
tartlane19. detsember 2014, 15:28
asd19. detsember 2014, 15:20
iga aasta samad näod. vehklejad ja ketteheitjad on eesti "eliidi" lemmikud.
Ega tulemus ei määranud valimisi, valijatele Mägi lihtsalt meelepärasem, valivad/hääletavad veel...19. detsember 2014, 14:51
... Kui juba Kanterile tehti ära oma alaliidus, siis veel paremate tulemuste saavutajale (MM-medal vs. EM-medal) tehakse pikalt ära! See ei ole Fair Play, aga ehk on EOK siiski teist meelt - tahaks loota, sest tulemused peaksid seal olema paremini mõistetavad!
Häbi lugu ikka küll19. detsember 2014, 14:30
Pretsedent! EM hõbe kaalub üles MM pronksmedali! Ja veel kuidas?! MMl ei pääseks EM hõbe arvatavasti isegi finaali! Uskumatu tase!
Pukker19. detsember 2014, 15:02
ära hädalda. Aladel on vahe. Jooks on midagi muud kui kuiv taldriku loopimine. Jooksus konkurents 100x kõvem kui heidetes. Seega kõik on õige.