Spordivaria

Antidopingu juht: sportlased tahavad rangemaid nõudmisi, karistusi, reegleid! (6)

LISA KOMMENTAAR

Mägra Ants21. detsember 2014, 18:52
Bernatski juhtumi puhul ei ole ju ühtegi tõendit, et midagi toimus. Sõna-sõna vastu. Ei saa ju kellelegi selle põhjal mingit karistust tagasiulatuvalt määrata. Sama hea kui keegi tuleks ja ütleks, et Edgar tegi koledusi tema hoovis aga ainult tema ja Edgar teavad. Tõenduseks on, et Edgar on mees ja ostis oma autole sama päev bensiini.
Ja miks peab olema asutuse juhil erialane kõrgharidus. Pigem on oluline teema tunnetus ja juhtimisoskus. Kas ainult majandusinimesed teavad raha väärtust ja kas ainult toidutehnoloogid teavad, mida ikka piim sisaldab. Idiootseks ei maksa ka minna. Kas Neinar Selil on spordialane kõrgharidus, et EOK president olla?
Minu meelest teeb head tööd Eesti Antidoping ja pole nagu põhjust hobuseid vahetada. Edu!!
karotam23. detsember 2014, 15:20
Selil on kaks kõrgharidust:esimene TÜ kehakultuur kiitusega ja teine bioloogia- selles ka veel doktori kraad lisaks
Mari20. detsember 2014, 13:47
Geograafiat ja turismi ôppinud!?! Ja juhib antidopingut?!
Sool20. detsember 2014, 22:37
Eestis pole vahet milline kõrgharidus sul on ja millisel alal sa töötad. Siin peetakse tähtsaks, et sul on kõrgharidus, vahetpole kas sa vajad seda sellel töökohal või mitte.
Ei usu!20. detsember 2014, 11:10
Ilus jutt aga Bednarski sai rahulikult oma kambaga tegutseda. Juhuslikult oli nii Värnikul kui Berendsenil üks manager. Arvake ära kes?? Siit ka tule hoidmine ainult Alaveri peal. Muust ei tahaks rääkidagi. Teatud staaridel on kogu aeg roheline koridor, teatud pissivad ülepäeva. Täitsa juhus onju!!!
ak.20. detsember 2014, 09:25
Dopinguvärgi võiks üldse vabaks lasta.Las loomastuvad ja teevad rekordeid.On neil hea meel ja omal ka huvitavam vaadata.