Õnnelik James Johnson tähistamas võitu Detroit Pistonsi üle.Foto: Raj Mehta
Korvpall
20. detsember 2014, 17:23

VIDEO: Musta vööd omav NBA korvpallur häbistas USA koondislast vinge pealtpanekuga! (1)

Detroit Pistonsi tsenter Andre Drummond on siiani nautinud kõiki pealtpanekuvõimalusi, mis on talle vähegi avanenud, sest vaid üksikud koljatid suudavad ta tohutut keha pidurdada.
Tänavusel korvpalli MM-il USA koondisesse kuulunud Drummond sai eile õhtul aga teada, kuidas mekib vastupidine olukord kui Toronto Raptorsi ääremängija surus palli julgelt üle Drummondi käte korvi.



Drummond oli ilmselgelt Johnsoni peale ärritunud, sest minut hiljem tegi ta Johnsoni vastu räpase võtte, lüües teda tahtlikult õlaga. mänguolukorras.

Johnson oli mõned aastad tagasi "eikeegi", kraapides mänguminuteid endale NBA tütarliigas D-liigas. Alles eelmisel hooajal suutis ta tänu rangemale dieedile ja suurepärasele füüsilisele vormile hankida koha Memphis Grizzliesi meeskonna pingi tagumises otsas.

Toronto Raptors märkas kaitsele pühendunud Johnsoni südikust ja instinkte ning tõi võitluskunste õppinud korvpalluri Kanadasse. Tänaseks on ta Raptorsi üks stabiilsemaid ja olulisemaid pingimängijaid, kellele usaldatakse tihti vastaste parimate ääremängijate katmine.