Rolands Freimanise efektiivsuse tegur oli mängus VEFiga 40!Foto: STANISLAV MOSHKOV
Sport TV
20. detsember 2014, 18:19

ÕHTULEHE VIDEO | Kalevi kangelane Freimanis: muidugi olin lätlaste vastu motiveeritud! (3)

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna võidus Riia VEFi üle mängis suurimat rolli 32 punkti visanud lätlane Rolands Freimanis. Ta tabas mängust 16 viskest 11 ja 9 vabaviskest 6, lisas 13 lauapalli ja 3 vaheltlõiget. Efektiivsuse teguriks kujunes võimas 40, millega lõunanaaber kandideerib kindlasti vooru MVP tiitlile.

Freimanis kinnitas, et ta tahtis end kaasmaalaste vastu eriliselt tõestada. "Muidugi oli täna eriline motivatsioon! Kõik võitlesid väga kõvasti, see oli terve meeskonna suur võit," hüüatas Freimanis Õhtulehele antud videointervjuus.

"Teisel veerandajal kaotasime oma rütmi, nad läksid ette ja leidsid oma mängu ning meil oli raske. Teisel poolajal aga võtsime end kokku, tulime mängu tagasi ja lõpus võitsime. Meil tuleb sisse mõõnu, täna oli see päris suur, kuid näitasime iseloomu ja seetõttu õnnestus võita."

5 tundi hiljem ootab ees veel üks mäng. "Mis ikka, läheme võitma. Tahame ka Eesti karikat saada, tuleb huvitav mäng. Küll jõudu jätkub. Me ei tohi võtta pähe mõtet, et läheb raskeks."