Liverpool ja Arsenal tegid suurepärase 2:2 viigiFoto: PHIL NOBLE
Jalgpall
21. detsember 2014, 20:14

SEE OLI MÄNG! Vähemuses Liverpool viigistas Arsenali vastu seitsmendal lisaminutil (2)

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste 17. voorus pakkusid suurepärase etenduse Liverpool ja Londoni Arsenal: Kahurimehed juhtisid veel kohtumise seitsmendal(!) lisaminutil 2:1, kuid mõni minut varem ühemehelisse vähemusse jäänud kodumeekond suutis ikkagi viigi välja võidelda.

Liverpool läks kohtumist Philippe Coutinho 45. minuti tabamusest juhtima, ent esimese poolaja teisel lisamutil suutis Liverpooli 1.77 pikkune mängumees Mathieu Debuchy ületada õhuvõitluses endast märksa pikemat Martin Skrtelit ning palli 'Pooli puuri suunata.

64. minutil asus Londoni meeskond Olivier Giroud' lähilöögist ka juhtima ning seejärel läks lahti selline tulevärk et hoia piip ja prillid!

Ometi ei suudetud nahkkera väravasse toimetada enne kui kohtumise seitsmendal lisaminutil, mil nurgalöögi järel kerkis Liverpooli kangelaseks esimese poolaja patuoinas Skrtel (muuseas, just tema peavigastuse tõttu teine poolaeg nii pikaks veniski). Viis minutit varem olid väljakuperemehed seejuures jäänud arvulisse vähemusse, kui teise kollase kaardi teenis vahetusmees Fabio Borini.

 

Arsenal on 27 punktiga 6. kohal, Liverpool (22.) on alles 10.