Talisport

Jõuluks koju naasvad kahevõistlejad usuvad, et suudavad mõõna ületada

Kõva apsakas: Pihodele õpetati Norras hüppemäel vale tehnikat (18)

LISA KOMMENTAAR

haterid minge arenege23. detsember 2014, 16:49
Suusahüppes on iga väike iigutus ülimalt oluline, saage aru sellest.
Sulcenbacher22. detsember 2014, 20:01
Peale cont etappe võtavad vennad igatahes MK - etapil punkte.Ja ärge irisege.
No nii22. detsember 2014, 19:15
Nüüd on õpetatud vale tehnikat. Mida veel suudab inimmõistus õigustuseks tuua?
Kas neile õpetati, et hüppele tuleb minna selg ees?
no niile23. detsember 2014, 06:10
uskuge mind see on sport ja kui treenitakse koos konkurentidega siis ei ole vale tehnika poiste ettekääne.Olen lähemalt tuttav noorte võistlusspordiga.isegi meie väikeses eestis käib ärapanemine .treenerid on tõesti sellised et teadlikult õpetavad vale tehnikat. Kas arvad et neile meeldib teisele riigile sportlaseid treenida. ooo ei .nii lihtne see ongi.
uskumatu22. detsember 2014, 18:20
Vale tehnika, ületreenitus, alatoitumine, mida veel nagu?? kas me räägime siin sportlastest või kellest täpsemalt? Mingid pullivennad lihtsalt või tõesti lollid?
Hähh!22. detsember 2014, 14:08
Kus nüüd lugu - vennad teevad trenni nii, et külmund mättad lendavad ja kõik ikka nii, kui eile. Kahju kohe!
mõeldes22. detsember 2014, 14:07
irw22. detsember 2014, 12:12
mis te siin kirute, milles teie probleem on. poisid on spordipoisid - polnud muud võimalust kui proovida. seniste hüpetega ei saaks nad iial tegijaks nagu karla ei saa oma saanuks oma sõiduga. karla lootis, et hüppemäel on annet tal hulgi ja paneb .... panigi, ega ju kritiseerida saagi ... aga ... kui mahv suureks läks selgus, et karla organism ei kannata seda välja. nagu kossumees venel zalgirises , päris meheks saamisel on takistav osakaal organismil, mis ei võta seda koormust vastu.
keskealised inimesed teavad , et levandi oli hull sõidumees. parimail päevil ja sobiva rajastruktuuriga pani ülejäänuile 1 - 3 minutiga kotti ja ükski koer ei haukund ka. piisas aga sellest , et hüppemäe 75 m mehest saaks 82 meetri mees ja levandist polnud suusarajal sugugi enam igale kottipanijat. vaat nii ongi.
tänapäeva tippspordis jõutakse tippu vaid ühel juhul - üliandekas ja töökus selle juurde, ühest komponendist enam ei piisa. pihod peavadki proovima - kas ja mida neil on. karla sai aru kiiresti ja lõpetas spordi üldse ära - tubli mees. elu ei koosne ainult trennist. pihodel on aega natuke ... nii 2 aastat, kas tuleb siis või mitte. markvart oli ka ju iseenesest kõva mees, aga mitte sellest mastist, et lajatada.
Markvardt22. detsember 2014, 15:26
oli iseenesest päris hea suusahüppaja, ainult sõita ei jõudnud.
Kahju...22. detsember 2014, 10:16
... kui paar aastat tagasi sai lugeda vendade edusammudest siis juba viimased kaks aastat on kõik uudised stiilis a-la suusaliidu hõissa-tralla küll me oleme tublid ja meil läheb hästi. Tegelikult võiks kaagutad alles siis kui muna on munetud. Muidu tublid poisid aga sportlase töö on teha sporti, mitte kaagatada, et kohe kohe on maailma tipp käeulatuses, nagu Ansipi 5- rikkama riigi teema... Sportlasena võiks siiski vennakesed aru saada, et ei ole see norra mingi imerohi.... mitte ükski eesti sportlane, kes on soomest, norrast, rootsist läinud paremat tulemust otsima ei ole veel edukalt tagasi tulnud.... pigem on rong läinud ja mäe tagant ei paista isegi aurupilve.... loodan tõesti, et saadi õigel ajal jaole aga see hooaeg on igal juhul juba läinud......
vana Villi22. detsember 2014, 10:15
...vabandan väga, aga siin ei saa kudagi tõsiseks jääda- ütlen vennakestele, et olge õnnelikud veel, et Teile ei õpetatud "lastud varese" stiili, minule teadaolevalt selles distsipliinis stiilipunkte küll ei jagata, aga see-eest. kindlalt kirja läheb pikim õhulend- "HELIFLYGA" Trondheimi laatsaretti...
Vendadele aga- ärge heitke meelt, küll ka tulemused tulevad, edu Teile!!!!!!
dc22. detsember 2014, 10:14
Ehk siis tegelikult pole ikkagi vahet, kus treenid. Ei ole see Norra ka mingi imedemaa ja uuele tasemele jõudmist ei toimu ka see aasta.
maali22. detsember 2014, 14:50
peab lihtsalt olema norrakas ja astmahaige
Google Apple22. detsember 2014, 09:41
Nad arvasid,et need on vennad IPhoned,mitte Pihod
Oluline22. detsember 2014, 09:09
Treenerid töötavad vabatahtlikult. Palka pole saanud keegi. Süsteem võimaldabki igal kes tahab treeneri nimetuse saada. Oskused ja teadmised polegi olulised. Nii ütles 15 a.tagasi isegi üks linnapea, et haridus polegi oluline.
EGA22. detsember 2014, 15:28
jaaa22. detsember 2014, 08:48
see on tavaline spordis.lähed heauskselt võõratreeneri juurde lootes et kõik mängivad ausat mängu ja sportlased võistlustel näitavad mis puust nad tehtud.võta näpust-lihtne ärategemine.
Olen kuulnud nn ebaausatest treeneritest ka iluuisutamise maailmas.Selliste võtetega antakse eelis omadele ja kõrvaldatakse konkurente.
Tõeliselt peaks ikka vaatama üle treenerite eetikakoodeksi. Minu arust nagu arstid peeaksid sporditreenerid andma ka vande treenida ausalt ükskõik millise maa sportlast.Ega see treener tasuta ei teinud-ta sai ju tasu tehtud töö eest.Kui leiaks sellise sportlase kes kaebaks nn treeneri kohtusse ja nõuaks valuraha koos viivistega ehk siis kaoks ära sellised treenerid kes raha võtavad aga töö teevad vigadega ja tihti sihilikult.
Nende vigade ümberõpe läheb väga kalliks ning aeg tiksub samuti
no näe22. detsember 2014, 08:47
sama mida eksjugoslaavia treenerid on teinud eesti pallimängijatega. Milleks kasvatada konkurent ja viia kedagi teist edasi.