Anderson Varejao pärast Minnesota Timberwolvesi vastu saadud jalavigastust.Foto: Mike Lawrie
Korvpall
24. detsember 2014, 16:27

Cleveland Cavaliers sai jõuludeks eriti mõru kingituse

Korvpalliliiga NBA läinudöises kohtumises alistas LeBron Jamesi koduklubi Cleveland Cavaliers koduväjakul 125:104 Minnesota Timberwolvesi, aga klubi üks tähtsamaid lülisid Anderson Varejao vigastas kolmandal veerandajal jalga.

Pärast kukkumist ei saanud Varejao vasakut jalga maha toetada ja lahkus karkudel. ESPNi andmetel kardab Cavaliers, et Brasiilia koondislane võis rebestada Achilleuse kõõluse. Sellega oleks 32aastase ja 211 cm pikkuse Varejao hooaeg ülisuure tõenäosusega läbi. Täpsemad testid viiakse läbi täna õhtul.

Varejao on tuntud kui vigastustealti mängijana ja viimasel neljal hooajal tegi ta kaasa vaid 44 protsenti võimalikest mängudest. Sel hooajal on tema keskmised näitajad 9,8 punkti ja 6,5 lauapalli.

Cavaliers jätkab nüüd juba varem alustatud lisatsentri otsinguid, esmajoones loodetakse, et Denver Nuggets annaks neile vahetustehingu tulemusena Venemaa koondislase Timofei Mozgovi, huvitatud ollakse ka Clevelandi lähendal Cantonis sündinud kreeklasest Kosta Koufosest (Memphis Grizzlies).

Uuendatud: Cavaliersi kartused osutusid tõeks ja Varejaol avastatigi Achilleuse kõõluse rebend. Ühtlasi teatas klubi, et seega peab keskmängija ülejäänud hooaega kõrvalt vaatama.