Podolski on löönud Meistrite Liigas Galatasaray vastu värava.Foto: Emrah Gurel
Jalgpall
25. detsember 2014, 13:46

Arsenalis pingi peal istuv maailmameister liigub Interisse (1)

Arsenali fännide seas hinnatud mängija Lukas Podolski on liikumas Milano Interisse, vahendab Itaalia ajaleht Corriere dello Sport.

Ründeliinis mängiv Podolski on fänne kostitanud mitmete lustakate piltidega sotsiaalmeedias ja annab meeleldi autogramme, kuid fakt on, et ta pole suutnud kuidagi ära teenida prantslasest peatreeneri Arsene Wengeri usaldust. Seda ilmestavad tänavuse hooaja mänguminutid Premier League'is, mida on sakslase kontole kogunud vaid 106 minuti jagu. Kusjuures esiründaja Olivier Giroud maadles vigastusega pikka aega.

Sakslane pole ühtegi mängu tänavu alustanud algkoosseisu ja on mänginud rohkem kui 13 minutit vaid kahes liigamängus. Väravaarve on tal Premier League'is avamata, Wenger eelistab talle isegi Yaya Sanogot.

Podolski liikus Arsenali 2012. aastal FC Kölnist ja näib, et nüüd on tal aeg vähemalt laenulepingu alusel mujale liikuda. Itaalia väljaanded kirjutavad, et Podolskist huvitub eelkõige Milano Inter, kes tahab, et laenuleping sisaldaks võimalust sakslane hooaja lõpus ka soodsalt (7-10 miljonit dollarit) ära osta.

Kuigi ääreründaja kohal mängiv 29-aastane jalgpalli maailmameister Podolski on fännide seas armastatud, ei saa ta kuidagi rahul olla vähese mänguajaga, mis räägib Interi kasuks. Viimane on Serie A-s hetkel alles 11. positsioonil, kuid seal puuduvad Podolski kaliibriga ääred. Näiteks vasakul äärel mängitas Mancini vasakkaitsjat Dodot viimases 2-2 viigiga lõppenud liigamängus Lazio vastu. Interit juhendab mainekas peatreener Roberto Mancini.