Jalgpall

Frank Liivak: Mentaalselt sain Itaalias väga kõva koolituse (7)

LISA KOMMENTAAR

kestaapor28. detsember 2014, 00:03
Lõpetage see Liivaku utsitamine, rääkimine. Ta ei ole kuskile jõudnud ning ei jõua ka. Eesti esiliigas saaks ehk hakkama, kuid isegi eesti meistriliiga tema jaoks liiga kõrge. Levadias mahuks ehk duublisse heal päeval. Hakka kossu mängima nagu vanamees saad ehk tulevikus valgas noori treenida.
Juku26. detsember 2014, 12:22
Alguses, kui sinna läksin, öeldi, et kui Napoli üle elad, elad kõik üle!
Ei elanud ju - lahkus ja väljakule ei saanudki ?
sisiinf26. detsember 2014, 11:55
uus klubi on segunda lõpus olev sabadell
irw25. detsember 2014, 20:06
paneb uue aasta algul pommi ..... atletico madrid saab koduklubiks
IRW 225. detsember 2014, 23:54
Veel parem pomm oleks, kui Real Madrid vaatab tulevikku C.Ronaldo asendajaks, jäävad Norra talendist ilma, siis on vaja ruttu hankida teine noor, kes pääseb oma riigi A-koondisesse :D
irw26. detsember 2014, 01:07
no kuule, ära unista - senini on eestis vaid üks jalgpallur , kes kuulub maailma 100 hulka oma ampluaas ja seegi leidis pika karjääri vahejaamas , et krdi jama - füüsis ei ole vastav, et üldse maailma tipptasemel kaasa lüüa ... st. - hakkas tööle.
seda usun a muidugi, et agent räägib - mul vinge poiss, ostke ära - pekske aastapäevad ja saate põhikoosseisu mehe ning siis taguge veel aastakene ning saate mängumehe, keda on võimalik müüa.
ilmselt pole ka kõige paadunum fhänn selle vastu kui veel pehrssoni ametiajal on võimalik koondisse kutsuda oma noor bale, ibra või kasvõi ronaldo, aga piisab sellestki kui liivakust kasvab eidur gudjohnsen , gylfi sigurdsson või alfred finnbogason ....... ja igasugu amsterdami ajaxi taseme mehi on islandi koondises veel hulgim.
Oskar26. detsember 2014, 05:57
Mis kuradi bale ja ronaldo ja asjad, Liivak on Liivak. Kuradi välismaa tegelastega võrldemine on päris naljakas ikka.